TILMELD PROSCI KURSUS

Kontakt os

Du er velkommen til at ringe til os på 70 23 22 40, eller udfylde formularen nedenunder.

Læs persondatapolitikken her

Ring til os på 70232240

Medarbejderudvikling

Forandring kræver kommunikation, forståelse for situationen og ikke mindst medarbejderudvikling. proacteur hjælper med at udvikle dine medarbejdere, så de kan forstå og håndtere deres rolle i forbindelse med organisationens forandringsprojekter. Det skaber et solidt grundlag for at implementere succesfulde og langsigtede forandringer.
Vores konsulenter har bred praktisk og teoretisk erfaring indenfor forandringsledelse, og proacteur kan således altid tilbyde en skræddersyet medarbejderudvikling, der tager hensyn til din organisation og de udfordringer, som står i vejen for, at I når jeres mål.

Medarbejderudvikling i forbindelse med forandring

Hos proacteur har vi stor forståelse for, hvor kompliceret et forandringsprojekt kan være. Ligeledes anerkender vi, at det som medarbejder kan virke ubelejligt og skræmmende at skulle påtage sig en ny rolle i forbindelse med implementering af nye arbejdsprocesser i en organisation. Vores medarbejderudvikling søger derfor at udvikle medarbejderne til at kunne udfylde deres rolle i forandringen. Afhængig af behovene for de involverede roller, designer og udvikler vi relevant information og træning.
Træning kan foregå på forskellige måder afhængigt af, hvad der er mest effektivt. Det kan være traditionel klasseværelsesundervisning eller eLearning.
Som strategisk samarbejdspartner med Zenger Folkman, har vi et sæt værktøjer og udviklingsprogrammer inden for medarbejderudvikling, som kan styrke dine lederevner og øge dine medarbejderes præstationer.
proacteur tilbyder kurser og workshops inden for fire kategorier, der alle har til fælles at have en veldokumenteret og forskningsbaseret forankring.

Klik her for mere information om medarbejderudvikling

Medarbejderudvikling – med din organisation i fokus

Vi tror på, at et tæt samarbejde med vores kunder fører til succesfulde forandringer. Derfor tager alle vores beslutninger afsæt i grundige analyser af data og strategiske indikatorer. Det sikrer en nuanceret forståelse for den enkelte organisation og skaber grundlag for en skræddersyet medarbejderudvikling – en medarbejderudvikling, der har din organisation og jeres behov i fokus.

Samtidig er vi ikke bange for at trække på hinandens kompetencer i proacteur. Derfor er intern sparring en vigtig del af vores tilgang til forandringsledelse og medarbejderudvikling. Tilsammen udgør vi et bredt fagligt fællesskab med erfaring indenfor alt fra humaniora til datalogi, økonomi og andre “hårde” fagområder. Det skaber tryghed, bidrager til en høj faglighed i vores egen organisation og sikrer ikke mindst, at vi kan skabe succes med forandring i din organisation – uanset branche.

Få et uforpligtende tilbud på medarbejderudvikling

Skal vi samarbejde om at udvikle medarbejderne i din organisation? Så kontakt os, og aftal en uforpligtende samtale. Sammen tilrettelægger vi en fokuseret og nærværende medarbejderudvikling, der klæder dine medarbejdere på til fremtiden.
 

Dobbelt ADKAR sikrer både projektets implementering og virksomhedens kompetencer til at drive forandringer

Dobbelt ADKAR sikrer både projektets implementering og virksomhedens kompetencer til at drive forandringer

Facilitering af implementeringen af et nyt kerne IT system og nye processer. Og implementering af et fælles sprog for forandringsledelse på tværs af hele organisationen.

Læs mere

Gøre virksomheden bedre til at lave vedligehold

Gøre virksomheden bedre til at lave vedligehold

En længerevarende faciliteret proces skulle modne virksomhedens effektivitet til planlægning og implementering af vedligeholdelsesprojekter. Alle ledelseslag blev udstyret med kompetencer til at drive forandringer i organisationen, for at føre udviklingen ud i alle virksomhedens enheder.

Læs mere

Øge virksomhedens forandringskompetencer, modenhed og effektivitet

Øge virksomhedens forandringskompetencer, modenhed og effektivitet

Anvendelse af Prosci Change Management Maturity Model Audit værktøj til bedre at drive forandringsprojekter og sammenkoble virksomhedens arbejdsprocesser med forretningsbehov, for derved at øge konkurrencefordele gennem bedre forandringsevner, modenhed og effektivitet.

Læs mere

Implementering af ny ledelsesstruktur

Implementering af ny ledelsesstruktur

Support under implementeringen af en ny ledelsesstruktur gennem udvikling af et program, så individer i organisationen kunne håndtere overgangen væk fra traditionel linjeledelse til selv-ledende teams.

Læs mere

 • “Very good! Fun! Interactive and challenging”

  Anna-Karin Ahlflood, Ericsson

 • “Excellent! I have learned so much”

  Elin Dahlkvist – Systembolaget

 • “Exceptional”

  Johan Ölën – Volvo Group

 • “Very good – Everything was there!”

  Pierre Lavorini – Volvo Group

 • “The best course I have attended to!”

  Lars Herbe – Kvadrat

 • “Very inspiring and informative”

  Margit Weygaard-Hansen – Aller Media A/S

 • “Plug & Play”

  Gitte Nørgaard – Københavns Lufthavne A/S

 • “Combining learning, food and service at very high level. Best course ever!”

  Danni Rahbek – Bestseller A/S

 • “Extremely professional carried out”

  Anitha Rutström Sparrman – Ericsson

 • “Intense and very rewarding”

  Per Larsson – EON

 • “Very good course! I want to take it again”

  Marianne Steen – Enatus Consulting AB

 • “It was an excellent, excellent course!!”

  Jakob Larsen – Novo Nordisk A/S

Info

proacteur aps
Lottenborgvej 24B,
2800 Kgs. Lyngby

+45 7023 2240
info@proacteur.com

CVR/VAT: DK29198012

Find os

×

Ring op

Skriv til os

Prosci kursus

Menu