TILMELD PROSCI KURSUS

Kontakt os

Du er velkommen til at ringe til os på 70 23 22 40, eller udfylde formularen nedenunder.

Læs persondatapolitikken her
Ring til os på 70232240

Medarbejdere

Anna Balk-Møller
Principal konsulent

Annika Lagoni
Konsulent

Britta Johansen
Konsulent

Christoffer Skov
Konsulent

Claus Fjelding Whitt
Partner

Helena Werner
Training Instructor

Jasmina Slijepcevic
Senior konsulent

Jeanette Mørch
Kursusadministrator

Kasper Goth
Partner

Kasper Guldhammer
Konsulent

Lasse Ankjær Justesen
Konsulent

Maria Widström
Training Instructor

Morten Kamp Andersen
Partner

Peter Harbo Clausen
Managing Partner

Sofie Mørch Christensen
Principal konsulent

Stephani Montserrat
Konsulent

Thor Baunsgaard
Partner

 • Anna Balk-Møller Principal konsulentAnna har en stærk analytisk sans og en kreativ tilgang. Hun er dygtig til at skabe struktur i komplekse situationer og hjælper derigennem sine kunder med at skabe overblik og retning. Annas erfaring ligger primært indenfor forandringsledelse, procesdesign og kommunikation og hun fungerer derfor godt i roller som forandringsleder, facilitator, sparringspartner og kommunikationsrådgiver. BAGGRUND OG ERFARINGAnna har en humanistisk baggrund som Mag.Art i religionsvidenskab og psykologi fra Københavns Universitet. Desuden har Anna en kommunikationsprofil, som både er strategisk og praktisk udførende. Anna har siden 2009 arbejdet med forandringsprojekter i både offentlige og private organisationer. Gennem sin baggrund og sine erfaringer med tværkulturelle projekter, har Anna en dyb forståelse af de interkulturelle aspekter, som får komplekse projekter til at lykkes. KUNDERNE SIGERKvalificeret!, vedholdende & konstruktiv, fast men fleksibel, empatisk.Citat "When life gives you lemons, make orange juice and leave the world wondering how you did it"

  abm@proacteur.com
  +45 60 95 66 56
 • Annika Lagoni KonsulentAnnika er en åbensindet og løsningsorienteret konsulent med kompetencer indenfor forandringsledelse og procesoptimering. I sit arbejde trækker hun på sin baggrund indenfor organisationspsykologi og økonomi til at omsætte psykologiske indsigter til konkrete adfærdsændringer, for derigennem at styrke sammenspillet mellem strategi, kultur og nye teknologier. Hun er meget struktureret i sin tilgang, har en høj social kompetence og gode kommunikationsfærdigheder.BAGGRUND OG ERFARINGAnnika har en international uddannelsesbaggrund indenfor forandringsledelse, ledelse og kommunikation. Hun er uddannet cand.merc.psyk (erhvervsøkonomi og psykologi) fra Copenhagen Business School, og har gennemført en del af sin uddannelse i Canada og Tyrkiet. Foruden sit arbejde i proacteur sidder hun som næstformand i Red Barnet Ungdoms lokalbestyrelse i København.KUNDERNE SIGERAnalytisk, energisk, handlekraftig og empatisk.

  al@proacteur.com
  +45 22 35 44 54
 • Britta Johansen KonsulentBritta er en nysgerrig konsultent, som drives af spændende udfordringer og viljen til at lære. Gennem sin uddannelse har hun tilegnet sig et indblik i organisationsforståelse og psykologi i praksis. BAGGRUND OG ERFARINGBritta har en bachelorgrad i erhvervsøkonomi og psykologi, og er på nuværende tidspunkt i gang med at færdiggøre sin Cand.merc i psykologi på Copenhagen Business School.

  bj@proacteur.com
  +45 26 33 00 49
 • Christoffer Skov KonsulentChristoffer er en proaktiv, nysgerrig og udadvendt konsulent med styrker indenfor projektledelse, økonomi og optimering af processer. Han har blandt andet undervist i økonomistyring og projektledelse, hvor han til daglig arbejder som økonomiansvarlig for omfattende projekter.BAGGRUND OG ERFARINGChristoffer har en Cand.Merc.SMC fra Copenhagen Business School omkring strategi, branding og innovation. Han har før proacteur prøvet kræfter som iværksætter og arbejdet som studentermedhjælper i en række virksomheder.KUNDERNE SIGERNysgerrig, stræber efter at lære og opnå en dybere forståelse.

  cs@proacteur.com
  +45 40 52 93 94
 • Claus Fjelding Whitt PartnerClaus er en innovativ konsulent med 18+ års erfaring i krydsfeltet mellem IT og forretning. Fokusområder er forandringsledelse, forretningsdrevet IT-strategi og løsningsdesign, design og ledelse af projekter, samt leverandørstyring.BAGGRUND OG ERFARINGClaus er uddannet datalog fra Københavns Universitet samt HD(O) fra CBS.KUNDERNE SIGERKreativ, involverende, dedikeret brobygger.

  cfw@proacteur.com
  +45 20 81 83 77
 • Helena Werner Training InstructorHelena bor i Stockholm, og arbejder på deltid for proacteur som Certified Advanced Instructor på vores Prosci Change management-kurser. Når Helena ikke underviser i forandringsledelse, arbejder hun som konsulent med fokus på organisatorisk udvikling og forbedring af kundernes forandringsparathed. Helena er en dedikeret, social og nysgerrig person med løsningsorienteret og teambaseret arbejdsstil og kunderne sætter pris på hendes analytiske færdigheder samt hendes evne til at levere som lovet.
  Helena er også bestyrelsesmedlem i ACMP Sweden chapter (Association of Change Management Professionals).
  BAGGRUND OG ERFARINGHelena har en MSc i Industrial and Management Engineering. Hun har tidligere haft forskellige roller i store organisationer, hvor hun har arbejdet med strategiske og komplekse udviklingsinitiativer. KUNDERNE SIGERStruktureret, pålidelig og forretningsdrevet.

  hw@proacteur.com
 • Jasmina Slijepcevic Senior konsulentJasmina er en innovativ konsulent med dyb forretningsindsigt og solid erfaring med at transformere organisationer og udføre strategier. Hun er en engageret forandringsleder, der opfatter en ændring som en begyndelse på noget nyt og som en chance for at skabe noget markant bedre. Hun er en stærk facilitator og besidder gode kommunikations- og samarbejdsevner samt en ”get-it-done” mentalitet. BAGGRUND OG ERFARINGJasmina har en kandidatgrad i økonomi, finans og forretningsadministration fra Copenhagen Business School (CBS) og en international kandidatgrad i ledelse (CEMS). Jasmina har 18 års erhvervserfaring fra forskellige nøglepositioner på tværs af internationale virksomheder og forskellige brancher.
  Jasmina har været ansat i proacteur siden 1. august 2019.  js@proacteur.com
  +45 26 80 50 02
 • Jeanette Mørch KursusadministratorJeanette er ansvarlig for kursusadministration i forbindelse med vores Prosci kurser og vil dermed være fokuseret på, at kursisterne får en god oplevelse fra første henvendelse. Jeanette vil også deltage som Training Manager på vores Prosci kurser.BAGGRUND OG ERFARINGJeanette har mere end 14 års alsidig erfaring inden for administration i IT branchen, herunder ledelse og ansvar for op til 10 medarbejdere, personligt ansvar for udvalgte produkter, optimering af salgsstøtte, tilbudsskrivning, ordrebehandling og leverancer, optimering af Dynamics NAV, kunde/leverandørkontakt, teambuilding, konfiguration af løsninger m.v. Jeanette har været ansat i Arrow ECS, Datacon, Kerfi og BFC-data/WM-data.

  jm@proacteur.com
  +45 42 60 16 14
 • Kasper Goth PartnerKasper er en engageret og resultatorienteret konsulent, med evne til den længerevarende og vedholdende indsats blandet med evnen til at afslutte og træffe de afgørende beslutninger. Drivkraften er resultatet og viljen til at lykkes med enhver tænkelig opgave. Kasper har en lang og succesfuld "track record" inden for en bred vifte af nationale og ikke mindst internationale opgaver.BAGGRUND OG ERFARINGKasper har erfaring fra pharma- og advokatbranchen, hvor det primære fokus har været projekt- og forandringsledelse samt Knowledge Management. Kasper er uddannet fra Danmarks Biblioteksskole 2003 samt MBA fra Århus universitet i 2014 og er siden videreuddannet og certificeret i projekt- og forandringsledelse samt en række øvrige fagspecifikke kurser.KUNDERNE SIGEREffektiv, struktureret og åbensindet.

  kgot@proacteur.com
  +45 28 19 51 63
 • Kasper Guldhammer KonsulentKasper er en udadvendt og imødekommende konsulent med erfaring indenfor virksomhedsudvikling, markedsføring og procesoptimering. Han er generalist med de nødvendige værktøjer til at løse komplekse problemstillinger. Til daglig fungerer Kasper som controller på en række projekter, hvor han monitorerer og håndterer økonomistyring. BAGGRUND OG ERFARING Kasper er uddannet Cand. Merc. Sol. ved Copenhagen Business School og har speciale i transformation af virksomheder og organisationsudvikling. Han har før sin tid i proacteur fungeret som ekspertkonsulent og været involveret som iværksætter og investor i restaurationsbranchen.

  kg@proacteur.com
  +45 42 43 21 28
 • Lasse Ankjær Justesen KonsulentLasse er en proaktiv, idérig og nysgerrig konsulent med styrker inden for projektledelse, innovation og forretningsmodeller. Styrkerne er dannet gennem varierede projekter indenfor indkøb, IT, shipping og Internet of Things. BAGGRUND OG ERFARINGLasse er uddannet Master in Management fra HEC Paris, og Bachelor of Science, Engineering; Innovation and Business fra Syddansk Universitet. Hans erfaring før proacteur kommer fra diverse roller hos A.P. Møller Mærsk, samt en rolle som projektleder i et ejendomsfirma i Vancouver, Canada.

  laj@proacteur.com
  +45 22 55 16 93
 • Maria Widström Training InstructorMaria bor i Stockholm, og hun arbejder på deltid for proacteur som træningsmanager og instruktør på Change management-kurser. De sidste 10 år har hun kombineret rollen som instruktør og konsulent. Maria har arbejdet for en lang række profit og non-profit organisationer, og hendes fokusområder er benefit realisation og den menneskelige side af forandring.BAGGRUND OG ERFARINGMaria har studeret Business Administration og før hun blev konsulent, arbejdede hun som key account manager og forretningsudvikler inden for industrien. Hun har mange års erfaring med business process reengineering (BPR) projekter.KUNDERNE SIGERPraktisk, tiltalende, virkningsorienteret

  mw@proacteur.com
  +46 72-322- 8280
 • Morten Kamp Andersen PartnerMorten arbejder som konsulent inden for organisations- og leder/talentudvikling og har de seneste 10 år arbejdet med at hjælpe ledere og medarbejdere succesfuldt igennem forandringer. Hans tilgang er kendetegnet ved en sund blanding af på den ene side en hård, økonomisk og præstationsorienteret tilgang ved at være uddannet som økonom og have arbejdet som finansanalytiker i London og på den anden side en blød, motivationsdrevet tilgang ved også at være uddannet som psykolog.BAGGRUND OG ERFARINGMorten taler også på internationale konferencer om emner som Workforce Analytics og Talent Management og var vinderen af 2016 europæiske Workforce Analytics Award.

  Morten er uddannet Cand. Psych. og HA og har desuden bestået en række professionelle eksamener såsom IIMR, forandringsledelse, coaching, konflikthåndtering, projektledelse og flere andre.MORTENS SOCIALE LINKSBlog: All About Human Capital (http://mortenkamp.wordpress.com/)
  Twitter: @MortenKamp (https://twitter.com/MortenKamp)


  mka@proacteur.com
  +45 25 53 27 39
 • Peter Harbo Clausen Managing PartnerPeter er en fremsynet projekt- og programleder, der igennem mere end 15 år har demonstreret gode resultater i forbindelse med implementering af large-scale IT projekter. Fokusområder er design og implementering af effektivt projekt set-up, benefits realisation samt forandringsledelse. Peter har siden 2007 undervist i Prosci's metode og værktøjer. BAGGRUND OG ERFARINGPeter er uddannet svagstrømsingeniør og har efterfølgende suppleret med en Executive MBA. Peter har arbejdet som konsulent i en række konsulenthuse, indtil han i 2006 startede proacteur sammen med Claus.KUNDERNE SIGERTillidsskabende, loyal og fremsynet.

  phc@proacteur.com
  +45 40 89 32 60
 • Sofie Mørch Christensen Principal konsulentSofie er en resultatorienteret og engageret konsulent med fokus på procesoptimering og forandringsledelse. Hun trives godt i ambitiøse og projektorienterede organisationer med arbejdsopgaver af analytisk karakter, der giver mulighed for fordybelse. Hun besidder stor fleksibilitet, kvalitetsbevidsthed samt gode samarbejdsevner.BAGGRUND OG ERFARINGSofie har en international uddannelsesbaggrund inden for erhvervskommunikation og ledelse. Hun har læst cand.ling.merc. på Copenhagen Business School og gennemført en del af uddannelsen i Australien og Frankrig. Sofie har været ansat i proacteur siden starten af 2008 og arbejdet i medicinalindustrien med procesoptimering af arbejdsgange samt forandringsledelse i forbindelse med udrulning af IT-projekter.KUNDERNE SIGERStruktureret, analytisk, tillidsvækkende og målrettet.

  sm@proacteur.com
  +45 23 82 37 36
 • Stephani Montserrat KonsulentStephani er en engageret og løsningsorienteret konsulent, som brænder for udvikling og mennesker. Stephani har en struktureret og analytisk tilgang og går til sine opgaver med en stor nysgerrighed og et godt drive. I sit arbejde trækker hun på sin erfaring inden for hverdags- og organisationspsykologi, hvilket skaber god synergi i arbejdet med mennesker, forandringer og teknologi. Stephani har erfaring med at arbejde med forskellige nationaliteter og på tværs af landegrænser og kulturer. BAGGRUND OG ERFARING Stephani har en kandidat i Psykologi og Sundhedsfremme & Sundhedsstrategier fra Roskilde Universitet og har tidligere arbejdet som PMO i NNIT. Stephani er certificeret Yellowbelt i LEAN Six Sigma og er practitioner i PRINCE2 og Prosci Change Management Process. Yderligere har hun erfaring med SAP.

  smr@proacteur.com
  +45 51 94 61 90
 • Thor Baunsgaard PartnerThor er en teknisk orienteret konsulent med en analytisk og detaljeorienteret tilgang til sine opgaver. Han har 15+ års erfaring med projektstyring, arkitektur, design, udvikling, drift og leverandørstyring. Thor har solid erfaring i samarbejde med offshore leverandører. Thor behersker de fleste områder inden for udvikling af enterprise IT systemer.BAGGRUND OG ERFARINGThor er uddannet ingeniør og har løbende tilegnet sig ny viden gennem uddannelse og løsning af opgaver.KUNDERNE SIGEROverskuer komplekse problemstillinger, dedikeret, konstruktiv.

  tbp@proacteur.com

 • “Very good! Fun! Interactive and challenging”

  Anna-Karin Ahlflood, Ericsson

 • “Excellent! I have learned so much”

  Elin Dahlkvist – Systembolaget

 • “Exceptional”

  Johan Ölën – Volvo Group

 • “Very good – Everything was there!”

  Pierre Lavorini – Volvo Group

 • “The best course I have attended to!”

  Lars Herbe – Kvadrat

 • “Very inspiring and informative”

  Margit Weygaard-Hansen – Aller Media A/S

 • “Plug & Play”

  Gitte Nørgaard – Københavns Lufthavne A/S

 • “Combining learning, food and service at very high level. Best course ever!”

  Danni Rahbek – Bestseller A/S

 • “Extremely professional carried out”

  Anitha Rutström Sparrman – Ericsson

 • “Intense and very rewarding”

  Per Larsson – EON

 • “Very good course! I want to take it again”

  Marianne Steen – Enatus Consulting AB

 • “It was an excellent, excellent course!!”

  Jakob Larsen – Novo Nordisk A/S

Info

proacteur aps
Lottenborgvej 24B,
2800 Kgs. Lyngby

+45 7023 2240
info@proacteur.com

CVR/VAT: DK29198012

Find os

×

Ring op

Skriv til os

Prosci kursus

Menu