TILMELD PROSCI KURSUS

Kontakt os

Du er velkommen til at ringe til os på 70 23 22 40, eller udfylde formularen nedenunder.

Læs persondatapolitikken her

Ring til os på 70232240

Teamet

Andreas

Andreas Egholm Larsen
Project Manager

ABM

Anna Balk-Møller
Principal konsulent

Britta 1

Britta Johansen
Konsulent

Caroline

Caroline Lisa Jensen
Konsulent

Claus Fjelding Whitt
Partner

Daniel

Daniel Ejstrup Kudsk Bonnesen
Intern Controller

Didde

Didde Alexandersen
Principal konsulent

Helena Werner
Training Instructor

Jasmina 2

Jasmina Slijepcevic
Senior konsulent

Jeanette Mørch
Kursusadministrator

Jakob

Jakob Lyholm Andersen
Konsulent

Jannie

Jannie Aasted Skov-Hansen
Principal Konsulent

Kasper Goth
Partner

Kasper Guldhammer
Konsulent

Katrine Wiik Thalbitzer
Studentermedhjælper

Maria Widström
Training Instructor

Morten

Morten Kamp Andersen
Partner

Nadia Awwad
Studentermedhjælper

Nathalie

Nathalie Kamp Butzbach
Studentermedhjælper

Peter Harbo Clausen
Managing Partner

Stephani Montserrat
Konsulent

Camilla Henning.

Camilla Henning Principal Konsulent

 • Andreas
 • ABM
 • Britta 1
 • Caroline
 • Daniel
 • Didde
 • Jasmina 2
 • Jakob
 • Jannie
 • Morten
 • Nathalie
 • Camilla Henning.
 • Andreas

  Andreas Egholm Larsen Project Manager Andreas er en proaktiv og dreven konsulent med et tværfagligt perspektiv på projektledelse. Andreas har et særligt fokus på organisationens operationelle processer og de mennesker, der driver dem. Han er generalist med de nødvendige værktøjer til at løse komplekse problemstillinger. Til daglig fungerer Andreas som Projektleder på en række interne projekter. BAGGRUND OG ERFARING Andreas er uddannet Cand.merc.(SOL) fra Copenhagen Business School og har en minor i International Business and Economy. Han har tidligere arbejdet med projektledelse i en større dansk cloud-virksomhed.
  +45 26 37 67 69
 • ABM

  Anna Balk-Møller Principal konsulent Anna har en stærk analytisk sans og en kreativ tilgang. Hun er dygtig til at skabe struktur i komplekse situationer og hjælper derigennem sine kunder med at skabe overblik og retning. Annas erfaring ligger primært indenfor forandringsledelse, procesdesign og kommunikation og hun fungerer derfor godt i roller som forandringsleder, facilitator, sparringspartner og kommunikationsrådgiver. BAGGRUND OG ERFARING Anna har en humanistisk baggrund som Mag.Art i religionsvidenskab og psykologi fra Københavns Universitet. Desuden har Anna en kommunikationsprofil, som både er strategisk og praktisk udførende. Anna har siden 2009 arbejdet med forandringsprojekter i både offentlige og private organisationer. Gennem sin baggrund og sine erfaringer med tværkulturelle projekter, har Anna en dyb forståelse af de interkulturelle aspekter, som får komplekse projekter til at lykkes. KUNDERNE SIGER Kvalificeret!, vedholdende & konstruktiv, fast men fleksibel, empatisk. Citat "When life gives you lemons, make orange juice and leave the world wondering how you did it"

  abm@proacteur.com
  +45 60 95 66 56
 • Britta 1

  Britta Johansen Konsulent Britta er en analytisk stærk konsulent, med kompetencer indenfor organisatorisk forandringsledelse. Med udspring af hendes uddannelse indenfor økonomi og organisationspsykologi, har Britta en brændende interesse for de underliggende mekanismer, der påvirker beslutningstagning, og hvordan man transformerer disse psykologiske indsigter til konkrete adfærdsændringer. BAGGRUND OG ERFARING Britta er uddannet Cand.merc.(psyk.) fra Copenhagen Business School og har en minor i Behavioural neuroscience and economy. Hun er certificeret Prosci Change Management Practitioner.

  bj@proacteur.com
  +45 26 33 00 49
 • Caroline

  Caroline Lisa Jensen Konsulent Caroline er en opmærksom og analytisk stærk konsulent med erfaring inden for project controls og projektstyring. Hun løser komplekse udfordringer gennem en åben, struktureret og detaljeorienteret tilgang. BAGGRUND OG ERFARING Caroline er uddannet cand.it i Digital Design og Kommunikation fra IT-Universitetet i København, hvor hun har specialiseret sig i krydsfeltet mellem forretning, organisation og teknologi. Hun har tidligere arbejdet som PMO i et stort IT-konsulenthus.

  clj@proacteur.com
 • Claus Fjelding Whitt Partner Claus er en innovativ konsulent med 18+ års erfaring i krydsfeltet mellem IT og forretning. Fokusområder er forandringsledelse, forretningsdrevet IT-strategi og løsningsdesign, design og ledelse af projekter, samt leverandørstyring. BAGGRUND OG ERFARING Claus er uddannet datalog fra Københavns Universitet samt HD(O) fra CBS. KUNDERNE SIGER Kreativ, involverende, dedikeret brobygger.

  cfw@proacteur.com
  +45 20 81 83 77
 • Daniel

  Daniel Ejstrup Kudsk Bonnesen Intern Controller Daniel studerer en bachelorgrad i Business Administration & Service Management på Copenhagen Business School. Han står for den interne controlling af proacteur ved brug af sine styrker og kompetencer indenfor økonomi, finansiering, innovation og ledelse.

  db@proacteur.com
  +45 22 91 04 63
 • Didde

  Didde Alexandersen Principal konsulent Didde er en engageret og løsningsorienteret konsulent, der altid kigger dybt efter at forstå årsager og menneskers motivation. Hun er opmærksom på den gode forventningsafstemning og skaber klarhed om den opgave der skal løses. BAGGRUND OG ERFARING Didde er uddannet Cand. IT og har bred erfaring med projekt- og forandringsledelse i både offentligt og privat regi, hvor hun gennem mere end ti år, har stået midt i projekter på tværs af forskellige industrier. Hun er certificeret Prosci Forandringsleder, samt PRINCE2- og Agile Foundation practitioner.

  da@proacteur.com
  +45 61 67 68 07
 • Helena Werner Training Instructor Helena bor i Stockholm, og arbejder på deltid for proacteur som Certified Advanced Instructor på vores Prosci Change management-kurser. Når Helena ikke underviser i forandringsledelse, arbejder hun som konsulent med fokus på organisatorisk udvikling og forbedring af kundernes forandringsparathed. Helena er en dedikeret, social og nysgerrig person med løsningsorienteret og teambaseret arbejdsstil og kunderne sætter pris på hendes analytiske færdigheder samt hendes evne til at levere som lovet.
  Helena er også bestyrelsesmedlem i ACMP Sweden chapter (Association of Change Management Professionals).
  BAGGRUND OG ERFARING Helena har en MSc i Industrial and Management Engineering. Hun har tidligere haft forskellige roller i store organisationer, hvor hun har arbejdet med strategiske og komplekse udviklingsinitiativer. KUNDERNE SIGER Struktureret, pålidelig og forretningsdrevet.

  hw@proacteur.com
 • Jasmina 2

  Jasmina Slijepcevic Senior konsulent Jasmina er en innovativ konsulent med dyb forretningsindsigt og solid erfaring med at transformere organisationer og udføre strategier. Hun er en engageret forandringsleder, der opfatter en ændring som en begyndelse på noget nyt og som en chance for at skabe noget markant bedre. Hun er en stærk facilitator og besidder gode kommunikations- og samarbejdsevner samt en ”get-it-done” mentalitet. BAGGRUND OG ERFARING Jasmina har en kandidatgrad i økonomi, finans og forretningsadministration fra Copenhagen Business School (CBS) og en international kandidatgrad i ledelse (CEMS). Jasmina har 18 års erhvervserfaring fra forskellige nøglepositioner på tværs af internationale virksomheder og forskellige brancher.
  Jasmina har været ansat i proacteur siden 1. august 2019.  js@proacteur.com
  +45 26 80 50 02
 • Jeanette Mørch Kursusadministrator Jeanette er ansvarlig for kursusadministration i forbindelse med vores Prosci kurser og vil dermed være fokuseret på, at kursisterne får en god oplevelse fra første henvendelse. Jeanette vil også deltage som Training Manager på vores Prosci kurser. BAGGRUND OG ERFARING Jeanette har mere end 14 års alsidig erfaring inden for administration i IT branchen, herunder ledelse og ansvar for op til 10 medarbejdere, personligt ansvar for udvalgte produkter, optimering af salgsstøtte, tilbudsskrivning, ordrebehandling og leverancer, optimering af Dynamics NAV, kunde/leverandørkontakt, teambuilding, konfiguration af løsninger m.v. Jeanette har været ansat i Arrow ECS, Datacon, Kerfi og BFC-data/WM-data.

  jm@proacteur.com
  +45 42 60 16 14
 • Jakob

  Jakob Lyholm Andersen Konsulent Jakob er en eftertænksom og imødekommende konsulent, hvis spidskompetencer ligger i tværsnittet mellem engineering og forretning. Jakob tilgår problemstillinger og projekter systematisk med en sans for detaljer og kvalitet. Dertil har han kompetencer indenfor projektledelse, innovation og værdikæder. Jakob sidder til dagligt som project controller, hvor han håndterer økonomistyring og implementering af processer. BAGGRUND OG ERFARING Jakob er uddannet i værdikæder og innovationsledelse på Aalborg universitet og har en bachelor i Global Business Engineering med speciale som maskiningeniør. Han har erfaring fra virskomheder som Grundfos, Linak og Novo Nordisk.

  jla@proacteur.com
 • Jannie

  Jannie Aasted Skov-Hansen Principal konsulent Jannie har en tværfaglig indgangsvinkel til projekter og et stærkt øje for de menneskelige perspektiver i organisationen. Gennem løsningsfokuserede tilgange skaber Jannie sammenhæng og højt engagement i forandringsprocesser.

  Jannie kombinerer sin lange corporate erfaring med implementering af strategier og processer med en passion for at udfordre 'business as usual'. Optimering, organisatorisk design og - opbygning har været en del af hendes opgaver i internationale projekter. Ledelsesudvikling og interkulturelt/virtuelt samarbejde hører også til Jannies kernekompetencer.
  BAGGRUND OG ERFARING Jannie er uddannet cand. mag. fra Roskilde Universitet i Organisationspsykologi og Dansk. Igennem sin karriere har Jannie beskæftiget sig med HR og organisationsudvikling i den private sektor, i NGO-verden og via undervisning på universitetsniveau.

  Som konsulent har Jannie fokus på ledelse og organisationer i globalt perspektiv. Under sin anden udstationering til Centralasien stiftede Jannie et internationalt netværk, der har til formål at skabe muligheder for professionelt engagement - lokalt og online. At fremme globale karrieremuligheder og kombinere HR og CSR i nye løsninger, driver Jannies arbejde.
  KUNDERNE SIGER Dedikeret, visionær og løsningsfokuseret.

  jsh@proacteur.com
  +45 29 83 55 58
 • Kasper Goth Partner Kasper er en engageret og resultatorienteret konsulent, med evne til den længerevarende og vedholdende indsats blandet med evnen til at afslutte og træffe de afgørende beslutninger. Drivkraften er resultatet og viljen til at lykkes med enhver tænkelig opgave. Kasper har en lang og succesfuld "track record" inden for en bred vifte af nationale og ikke mindst internationale opgaver. BAGGRUND OG ERFARING Kasper har erfaring fra pharma- og advokatbranchen, hvor det primære fokus har været projekt- og forandringsledelse samt Knowledge Management. Kasper er uddannet fra Danmarks Biblioteksskole 2003 samt MBA fra Århus universitet i 2014 og er siden videreuddannet og certificeret i projekt- og forandringsledelse samt en række øvrige fagspecifikke kurser. KUNDERNE SIGER Effektiv, struktureret og åbensindet.

  kgot@proacteur.com
  +45 28 19 51 63
 • Kasper Guldhammer Konsulent Kasper er en udadvendt og imødekommende konsulent med erfaring indenfor virksomhedsudvikling, markedsføring og procesoptimering. Han er generalist med de nødvendige værktøjer til at løse komplekse problemstillinger. Til daglig fungerer Kasper som controller på en række projekter, hvor han monitorerer og håndterer økonomistyring. BAGGRUND OG ERFARING Kasper er uddannet Cand. Merc. Sol. ved Copenhagen Business School og har speciale i transformation af virksomheder og organisationsudvikling. Han har før sin tid i proacteur fungeret som ekspertkonsulent og været involveret som iværksætter og investor i restaurationsbranchen.

  kg@proacteur.com
  +45 42 43 21 28
 • Katrine Wiik Thalbitzer Studentermedhjælper Katrine har en bachelorgrad i Interkulturel Markedskommunikation på Copenhagen Business School og læser nu overbygningen Cand.merc.(kom). Hun hjælper med content og marketing i Proacteur.

  kwt@proacteur.com
 • Maria Widström Training Instructor Maria bor i Stockholm, og hun arbejder på deltid for proacteur som træningsmanager og instruktør på Change management-kurser. De sidste 10 år har hun kombineret rollen som instruktør og konsulent. Maria har arbejdet for en lang række profit og non-profit organisationer, og hendes fokusområder er benefit realisation og den menneskelige side af forandring. BAGGRUND OG ERFARING Maria har studeret Business Administration og før hun blev konsulent, arbejdede hun som key account manager og forretningsudvikler inden for industrien. Hun har mange års erfaring med business process reengineering (BPR) projekter. KUNDERNE SIGER Praktisk, tiltalende, virkningsorienteret

  mw@proacteur.com
  +46 72-322- 8280
 • Morten

  Morten Kamp Andersen Partner Morten arbejder som konsulent inden for organisations- og leder/talentudvikling og har de seneste 10 år arbejdet med at hjælpe ledere og medarbejdere succesfuldt igennem forandringer. Hans tilgang er kendetegnet ved en sund blanding af på den ene side en hård, økonomisk og præstationsorienteret tilgang ved at være uddannet som økonom og have arbejdet som finansanalytiker i London og på den anden side en blød, motivationsdrevet tilgang ved også at være uddannet som psykolog. BAGGRUND OG ERFARING Morten taler også på internationale konferencer om emner som Workforce Analytics og Talent Management og var vinderen af 2016 europæiske Workforce Analytics Award.

  Morten er uddannet Cand. Psych. og HA og har desuden bestået en række professionelle eksamener såsom IIMR, forandringsledelse, coaching, konflikthåndtering, projektledelse og flere andre. MORTENS SOCIALE LINKS Blog: All About Human Capital (http://mortenkamp.wordpress.com/)
  Twitter: @MortenKamp (https://twitter.com/MortenKamp)


  mka@proacteur.com
  +45 25 53 27 39
 • Nadia Awwad Studentermedhjælper Nadia er teknisk kompetent og besidder en stor nysgerrighed. Hun har arbejdet som produktudvikler, konsulent og projektleder og har gennem sin karriere opbygget en struktureret og løsningsorienteret tilgang til diverse opgaver. Nadia har stor erfaring i at forstå kunders behov og skabe gode kunderelationer. Hun har i de seneste par år arbejdet som selvstændig med produktudvikling og projektledelse for blandt andet Airbus i Hamburg. I 2018 valgte Nadia at føje yderligere kompetencer til C.V´et og påbegyndte at studere igen. Baggrund og erfaring Nadia blev uddannet Ingeniør i 2005 og er nu igang med at uddanne sig indenfor Global Health, der har fokus på folkesundhed og bæredygtighed i fødevareproduktion og forbrug.

  na@proacteur.com
 • Nathalie

  Nathalie Kamp Butzbach Studentermedhjælper Nathalie er agil og proaktiv. Hun har en entusiastisk tilgang til sine opgaver, der blandt andet består i at assistere med facilitering, administration og som training manager ved vores Prosci-kurser. BAGGRUND OG ERFARING Nathalie er i gang med sin kandidat i filosofi ved Københavns Universitet, med hovedfokus på virksomhedsetik, organisationsteori og ledelsesfilosofi.

  nkb@proacteur.com
 • Peter Harbo Clausen Managing Partner Peter er en fremsynet projekt- og programleder, der igennem mere end 15 år har demonstreret gode resultater i forbindelse med implementering af large-scale IT projekter. Fokusområder er design og implementering af effektivt projekt set-up, benefits realisation samt forandringsledelse. Peter har siden 2007 undervist i Prosci's metode og værktøjer. BAGGRUND OG ERFARING Peter er uddannet svagstrømsingeniør og har efterfølgende suppleret med en Executive MBA. Peter har arbejdet som konsulent i en række konsulenthuse, indtil han i 2006 startede proacteur sammen med Claus. KUNDERNE SIGER Tillidsskabende, loyal og fremsynet.

  phc@proacteur.com
  +45 40 89 32 60
 • Stephani Montserrat Konsulent Stephani er en engageret og løsningsorienteret konsulent, som brænder for udvikling og mennesker. Stephani har en struktureret og analytisk tilgang og går til sine opgaver med en stor nysgerrighed og et godt drive. I sit arbejde trækker hun på sin erfaring inden for hverdags- og organisationspsykologi, hvilket skaber god synergi i arbejdet med mennesker, forandringer og teknologi. Stephani har erfaring med at arbejde med forskellige nationaliteter og på tværs af landegrænser og kulturer. BAGGRUND OG ERFARING Stephani har en kandidat i Psykologi og Sundhedsfremme & Sundhedsstrategier fra Roskilde Universitet og har tidligere arbejdet som PMO i NNIT. Stephani er certificeret Yellowbelt i LEAN Six Sigma og er practitioner i PRINCE2 og Prosci Change Management Process. Yderligere har hun erfaring med SAP.

  smr@proacteur.com
  +45 51 94 61 90
 • Camilla Henning.

  Camilla Henning Principal Konsulent Camilla er en engageret og løsningsorienteret konsulent, der arbejder systematisk og struktureret med at afdække forbedringspotentialer for individet, teamet og organisationen. Baggrund og erfaring Camilla har erfaring fra store omstillingsprojekter- og processer - både som leder og som konsulent og har været ansvarlig for forandringsledelse, organisationsudvikling og procesledelse. Endvidere er Camilla uddannet psykolog med klinisk og organisationspsykologisk erfaring.

  camilla.henning@nexum.eu
 • Andreas
 • ABM
 • Britta 1
 • Caroline
 • Daniel
 • Didde
 • Jasmina 2
 • Jakob
 • Jannie
 • Morten
 • Nathalie
 • Camilla Henning.

 • “Very good! Fun! Interactive and challenging”

  Anna-Karin Ahlflood, Ericsson

 • “Excellent! I have learned so much”

  Elin Dahlkvist – Systembolaget

 • “Exceptional”

  Johan Ölën – Volvo Group

 • “Very good – Everything was there!”

  Pierre Lavorini – Volvo Group

 • “The best course I have attended to!”

  Lars Herbe – Kvadrat

 • “Very inspiring and informative”

  Margit Weygaard-Hansen – Aller Media A/S

 • “Plug & Play”

  Gitte Nørgaard – Københavns Lufthavne A/S

 • “Combining learning, food and service at very high level. Best course ever!”

  Danni Rahbek – Bestseller A/S

 • “Extremely professional carried out”

  Anitha Rutström Sparrman – Ericsson

 • “Intense and very rewarding”

  Per Larsson – EON

 • “Very good course! I want to take it again”

  Marianne Steen – Enatus Consulting AB

 • “It was an excellent, excellent course!!”

  Jakob Larsen – Novo Nordisk A/S

Info

proacteur aps
Lottenborgvej 24B,
2800 Kgs. Lyngby

+45 7023 2240
info@proacteur.com

CVR/VAT: DK29198012

Find os

×

Ring op

Skriv til os

Prosci kursus

Menu