TILMELD PROSCI KURSUS

Kontakt os

Du er velkommen til at ringe til os på 70 23 22 40, eller udfylde formularen nedenunder.

Læs persondatapolitikken her
Ring til os på 70232240

Medarbejdere

Anna Balk-Møller
Principal konsulent

Annika Lagoni
Konsulent

Britta Johansen
Studentermedhjælper

Christoffer Skov
Konsulent

Christopher Nordberg
Konsulent

Claus Fjelding Whitt
Partner

Helena Werner
Training Instructor

Jeanette Mørch
Kursusadministrator

Kasper Goth
Partner

Malene Kingo Christensen
Partner

Maria Widström
Training Instructor

Mike Normann Budek
Konsulent

Morten Kamp Andersen
Partner

Nancy Rasmussen
Seniorkonsulent

Peter Harbo Clausen,
Managing Partner

Pia Melin Mortensen
Seniorkonsulent

Rune Blach Madsen
Konsulent

Sofie Mørch Christensen
Principal Konsulent

Thor Baunsgaard
Partner

 • Anna Balk-Møller Principal KonsulentAnna har en stærk analytisk sans og en kreativ tilgang. Hun er dygtig til at skabe struktur i komplekse situationer og hjælper derigennem sine kunder med at skabe overblik og retning. Annas erfaring ligger primært indenfor forandringsledelse, procesdesign og kommunikation og hun fungerer derfor godt i roller som forandringsleder, facilitator, sparringspartner og kommunikationsrådgiver. BAGGRUND OG ERFARINGAnna har en humanistisk baggrund som Mag.Art i religionsvidenskab og psykologi fra Københavns Universitet. Desuden har Anna en kommunikationsprofil, som både er strategisk og praktisk udførende. Anna har siden 2009 arbejdet med forandringsprojekter i både offentlige og private organisationer. Gennem sin baggrund og sine erfaringer med tværkulturelle projekter, har Anna en dyb forståelse af de interkulturelle aspekter, som får komplekse projekter til at lykkes. KUNDERNE SIGERKvalificeret!, vedholdende & konstruktiv, fast men fleksibel, empatisk.Citat "When life gives you lemons, make orange juice and leave the world wondering how you did it"

  abm@proacteur.com

  +45 60 95 66 56
 • Annika Lagoni KonsulentAnnika er en åbensindet og løsningsorienteret konsulent med kompetencer indenfor forandringsledelse og procesoptimering. I sit arbejde trækker hun på sin baggrund indenfor organisationspsykologi og økonomi til at omsætte psykologiske indsigter til konkrete adfærdsændringer, for derigennem at styrke sammenspillet mellem strategi, kultur og nye teknologier. Hun er meget struktureret i sin tilgang, har en høj social kompetence og gode kommunikationsfærdigheder.BAGGRUND OG ERFARINGAnnika har en international uddannelsesbaggrund indenfor forandringsledelse, ledelse og kommunikation. Hun er uddannet cand.merc.psyk (erhvervsøkonomi og psykologi) fra Copenhagen Business School, og har gennemført en del af sin uddannelse i Canada og Tyrkiet. Foruden sit arbejde i proacteur sidder hun som næstformand i Red Barnet Ungdoms lokalbestyrelse i København.KUNDERNE SIGERAnalytisk, energisk, handlekraftig og empatisk.

  al@proacteur.com

  +45 22 35 44 54
 • Britta Johansen StudentermedhjælperBritta er en nysgerrig studentermedhjælper, der drives af spændende udfordringer og viljen til at lære. Gennem sin uddannelse har hun tilegnet sig et indblik i organisationsforståelse og psykologi i praksis. BAGGRUND OG ERFARINGBritta har en bachelor i erhvervsøkonomi og psykologi, og er på nuværende tidspunkt i gang med at færdiggøre sin Cand.merc i psykologi på Copenhagen Business School.

  bj@proacteur.com
  +45 26 33 00 49
 • Christoffer Skov KonsulentChristoffer er en proaktiv, nysgerrig og udadvendt konsulent med styrker indenfor projektledelse, økonomi og optimering af processer. Han har blandt andet undervist i økonomistyring og projektledelse, hvor han til daglig arbejder som økonomiansvarlig for omfattende projekter.BAGGRUND OG ERFARINGChristoffer er ved at færdiggøre sin Cand.Merc.SMC fra Copenhagen Business School omkring strategi, branding og innovation. Han har før proacteur prøvet kræfter som iværksætter og arbejdet som studentermedhjælper i en række virksomheder.KUNDERNE SIGERNysgerrig, stræber efter at lære og opnå en dybere forståelse.

  cs@proacteur.com
  +45 40 52 93 94
 • Christopher Nordberg KonsulentChristopher er en løsningsorienteret, handlekraftig og udadvendt konsulent med stærke analytiske evner, særligt inden for økonomi, finansiering og regnskab. Han har bl.a. erfaring med økonomistyring af store og omfattende projekter, hvilket omhandler budgetplanlægning, risikoanalyse, ledelsesrapportering og opfølgning.BAGGRUND OG ERFARINGChristopher er uddannet erhvervsøkonom (Cand.merc.FIR) fra Copenhagen Business School med speciale i finansiering og regnskab. Han er desuden tidligere uddannet trainee fra økonomiafdelingen i DFDS A/S, og før proacteur arbejdede han med regnskabsanalyse, markedsanalyse og værdiansættelse som assisterende aktieanalytiker i Nordea Equity Research.KUNDERNE SIGERChristopher klarer tingene selv, og man kan forvente tilfredsstillende resultater leveret til tiden.

  cn@proacteur.com

  +45 20 78 45 07
 • Claus Fjelding Whitt PartnerClaus er en innovativ konsulent med 18+ års erfaring i krydsfeltet mellem IT og forretning. Fokusområder er forandringsledelse, forretningsdrevet IT-strategi og løsningsdesign, design og ledelse af projekter, samt leverandørstyring.BAGGRUND OG ERFARINGClaus er uddannet datalog fra Københavns Universitet samt HD(O) fra CBS.KUNDERNE SIGERKreativ, involverende, dedikeret brobygger.

  cfw@proacteur.com

  +45 20 81 83 77
 • Helena Werner Training InstructorHelena bor i Stockholm, og arbejder på deltid for proacteur som Certified Advanced Instructor på vores Prosci Change management-kurser. Når Helena ikke underviser i forandringsledelse, arbejder hun som konsulent med fokus på organisatorisk udvikling og forbedring af kundernes forandringsparathed. Helena er en dedikeret, social og nysgerrig person med løsningsorienteret og teambaseret arbejdsstil og kunderne sætter pris på hendes analytiske færdigheder samt hendes evne til at levere som lovet.
  Helena er også bestyrelsesmedlem i ACMP Sweden chapter (Association of Change Management Professionals).
  BAGGRUND OG ERFARINGHelena har en MSc i Industrial and Management Engineering. Hun har tidligere haft forskellige roller i store organisationer, hvor hun har arbejdet med strategiske og komplekse udviklingsinitiativer. KUNDERNE SIGERStruktureret, pålidelig og forretningsdrevet.

  hw@proacteur.com
 • Jeanette Mørch KursusadministratorJeanette er ansvarlig for kursusadministration i forbindelse med vores Prosci kurser og vil dermed være fokuseret på, at kursisterne får en god oplevelse fra første henvendelse. Jeanette vil også deltage som Training Manager på vores Prosci kurser.BAGGRUND OG ERFARINGJeanette har mere end 14 års alsidig erfaring inden for administration i IT branchen, herunder ledelse og ansvar for op til 10 medarbejdere, personligt ansvar for udvalgte produkter, optimering af salgsstøtte, tilbudsskrivning, ordrebehandling og leverancer, optimering af Dynamics NAV, kunde/leverandørkontakt, teambuilding, konfiguration af løsninger m.v. Jeanette har været ansat i Arrow ECS, Datacon, Kerfi og BFC-data/WM-data.

  jm@proacteur.com

  +45 42 60 16 14
 • Kasper Goth PartnerKasper er en engageret og resultatorienteret konsulent, med evne til den længerevarende og vedholdende indsats blandet med evnen til at afslutte og træffe de afgørende beslutninger. Drivkraften er resultatet og viljen til at lykkes med enhver tænkelig opgave. Kasper har en lang og succesfuld "track record" inden for en bred vifte af nationale og ikke mindst internationale opgaver.BAGGRUND OG ERFARINGKasper har erfaring fra pharma- og advokatbranchen, hvor det primære fokus har været projekt- og forandringsledelse samt Knowledge Management. Kasper er uddannet fra Danmarks Biblioteksskole 2003 samt MBA fra Århus universitet i 2014 og er siden videreuddannet og certificeret i projekt- og forandringsledelse samt en række øvrige fagspecifikke kurser.KUNDERNE SIGEREffektiv, struktureret og åbensindet.

  kgot@proacteur.com

  +45 28 19 51 63
 • Malene Kingo Christensen PartnerMalene har fokus på at mobilisere organisationer til forandring gennem involvering, kommunikation og træning. Hun siger, at ad den vej realiseres gevinsterne ved forandringsprojekter, omkostninger mindskes og forandringerne bliver hurtigere gennemført. Hun er en erfaren, engageret og vedholdende konsulent, der skaber sammenhæng mellem strategi, mål og forandringer. Malene er god til at skabe struktur i komplekse projekter og programmer, og har en struktureret tilgang til at lede forandringer. Malene har sin styrke i at designe og eksekvere forandringer samt at arbejde på tværs af funktioner i et komplekst interessentbillede. Malene har solid ledelseserfaring fra store virksomheder på højt ledelsesniveau indenfor den offentlige sektor, detailbranchen samt den finansielle industri.BAGGRUND OG ERFARINGMalene er Cand. Oecon fra Aalborg Universitet suppleret med kurser fra IMD og CBS om HR, forandringsledelse, strategi og lederskab. Inden Malene kom til proacteur har hun været forandringsleder og hovedarkitekt på strategiimplenteringer og store forandringsprojekter- og programmer i Coop, Nets, DSB, Københavns Kommune og Arbejdsskadestyrelsen. Malene er certificeret i PRINCE2, MSP (Managing Sucessful Programmes) samt Proscis Change Management Process.KUNDERNE SIGERHun er engageret, vedholdende, struktureret og resultatorienteret. Malene får tingene til at ske og er en stærk forandringsleder.

  mkc@proacteur.com

  +45 26 11 88 97
 • Maria Widström Training InstructorMaria bor i Stockholm, og hun arbejder på deltid for proacteur som træningsmanager og instruktør på Change management-kurser. De sidste 10 år har hun kombineret rollen som instruktør og konsulent. Maria har arbejdet for en lang række profit og non-profit organisationer, og hendes fokusområder er benefit realisation og den menneskelige side af forandring.BAGGRUND OG ERFARINGMaria har studeret Business Administration og før hun blev konsulent, arbejdede hun som key account manager og forretningsudvikler inden for industrien. Hun har mange års erfaring med business process reengineering (BPR) projekter.KUNDERNE SIGERPraktisk, tiltalende, virkningsorienteret

  mw@proacteur.com

  +46 72-322- 8280
 • Mike Normann Budek KonsulentMike er en stabil, udadvendt og effektiv konsulent med fokus på projekt- og forandringsledelse. Han har en positiv tilgang til opgaver og besidder gode samarbejdsevner. Mike er god til hurtigt at forstå og komme i gang med komplicerede projekter og holder ikke nye ideer og inputs tilbage.Han trives i organisationer hvor der er fokus på udvikling, og hvor der er rig mulighed for fordybelse og læring. BAGGRUND OG ERFARINGMike er uddannet cand.merc.SOL (Strategi, Organisation og Ledelse) fra CBS i 2015. Han har før proacteur arbejdet med projektledelse og procesoptimering indenfor Facility Management og har derudover også været daglig leder i en boligfond for studerende. KUNDERNE SIGERMike er effektiv, rettidig og pålidelig.

  mnb@proacteur.com

  +45 40 86 69 90
 • Morten Kamp Andersen PartnerMorten arbejder som konsulent inden for organisations- og leder/talentudvikling og har de seneste 10 år arbejdet med at hjælpe ledere og medarbejdere succesfuldt igennem forandringer. Hans tilgang er kendetegnet ved en sund blanding af på den ene side en hård, økonomisk og præstationsorienteret tilgang ved at være uddannet som økonom og have arbejdet som finansanalytiker i London og på den anden side en blød, motivationsdrevet tilgang ved også at være uddannet som psykolog.BAGGRUND OG ERFARINGMorten taler også på internationale konferencer om emner som Workforce Analytics og Talent Management og var vinderen af 2016 europæiske Workforce Analytics Award.

  Morten er uddannet Cand. Psych. og HA og har desuden bestået en række professionelle eksamener såsom IIMR, forandringsledelse, coaching, konflikthåndtering, projektledelse og flere andre.MORTENS SOCIALE LINKSBlog: All About Human Capital (http://mortenkamp.wordpress.com/)
  Twitter: @MortenKamp (https://twitter.com/MortenKamp)


  mka@proacteur.com

  +45 25 53 27 39
 • Nancy Rasmussen SeniorkonsulentNancy er en engageret, udadvendt og effektivt konsulent med mere end 12 års erfaring i både forandringsledelse, HR og projektledelse. Hun er udpræget struktureret, kan multitaske og er god til hurtigt at forstå og komme i gang med komplicerede projekter. Nancy har erfaring i blandt andet procesforandring, omstrukturering og implementering af IT-værktøjer og systemer med fokus på forandringsledelse og kommunikation. Nancy besidder en positiv attitude, masse af gå-på-mod og stærke social kompetencer. Derudover er hun god til at arbejde med forskellige kulturer og grupper.BAGGRUND OG ERFARINGNancy er uddannet Master of Business Administration (MBA). Hun har en bachelor i både psykologi og kommunikation fra State University of New York, Albany i USA. Nancy har tidligere arbejdet som konsulent for Deloitte i New York med forandringsledelse og human capital. Hun har også bred erfaring fra adskillige internationale virksomheder både i USA og Danmark hos bl.a. UBS, PepsiCo, Damco og Carlsberg. Desuden er Nancy certificeret i Change Management (Prosci).KUNDERNE SIGERKompetent, positiv, pålidelig

  nr@proacteur.com
 • Peter Harbo Clausen Managing PartnerPeter er en fremsynet projekt- og programleder, der igennem mere end 15 år har demonstreret gode resultater i forbindelse med implementering af large-scale IT projekter. Fokusområder er design og implementering af effektivt projekt set-up, benefits realisation samt forandringsledelse. Peter har siden 2007 undervist i Prosci's metode og værktøjer. BAGGRUND OG ERFARINGPeter er uddannet svagstrømsingeniør og har efterfølgende suppleret med en Executive MBA. Peter har arbejdet som konsulent i en række konsulenthuse, indtil han i 2006 startede proacteur sammen med Claus.KUNDERNE SIGERTillidsskabende, loyal og fremsynet.

  phc@proacteur.com

  +45 40 89 32 60
 • Pia Melin Mortensen SeniorkonsulentPia er analytisk, intuitiv og formår at have fokus på både detaljen og det store billede. Hun har primært beskæftiget sig med forandringsledelse, projektledelse, vidensdeling samt team- og lederudvikling. Pia er systematisk, alsidig og kvalitetsbevidst og har erfaring med at arbejde på tværs af landegrænser og kulturer.BAGGRUND OG ERFARINGPia er uddannet cand.merc.SOL (Strategi, Organisation og Ledelse) fra CBS i 2012. Hun har gennemført en del af uddannelsen ved at følge et MBA-forløb på Schulich School of Business i Canada.KUNDERNE SIGER Dedikeret, kvalitetesbevist, konstruktiv og pålidelig.

  pmm@proacteur.com

  +45 28 74 28 82
 • Rune Blach Madsen KonsulentRune er en pligtopfyldende, udadvendt og initiativrig konsulent med en struktureret analytisk tilgang. Hans styrker er indenfor det økonomiske område samt projektledelse. Til dagligt arbejder han med økonomistyring af diverse projekter. For Rune er det centralt at bygge bro imellem de involverede interessenter, da det gode samarbejde er vejen til succes for opgaven. BAGGRUND OG ERFARINGRune er i gang med at færdiggøre sin Cand.Merc.ASC fra Copenhagen Business School, hvor fokus er på økonomistyring og strategi. Dertil holder Rune en bachelor i erhvervsøkonomi og projektledelse. Han har tidligere arbejdet indenfor den finansielle branche som studentermedhjælper. KUNDERNE SIGER Ansvarlig, ambitiøs og passioneret.

  rbm@proacteur.com
  +45 23 98 19 93
 • Sofie Mørch Christensen Principal KonsulentSofie er en resultatorienteret og engageret konsulent med fokus på procesoptimering og forandringsledelse. Hun trives godt i ambitiøse og projektorienterede organisationer med arbejdsopgaver af analytisk karakter, der giver mulighed for fordybelse. Hun besidder stor fleksibilitet, kvalitetsbevidsthed samt gode samarbejdsevner.BAGGRUND OG ERFARINGSofie har en international uddannelsesbaggrund inden for erhvervskommunikation og ledelse. Hun har læst cand.ling.merc. på Copenhagen Business School og gennemført en del af uddannelsen i Australien og Frankrig. Sofie har været ansat i proacteur siden starten af 2008 og arbejdet i medicinalindustrien med procesoptimering af arbejdsgange samt forandringsledelse i forbindelse med udrulning af IT-projekter.KUNDERNE SIGERStruktureret, analytisk, tillidsvækkende og målrettet.

  sm@proacteur.com

  +45 23 82 37 36
 • Thor Baunsgaard PartnerThor er en teknisk orienteret konsulent med en analytisk og detaljeorienteret tilgang til sine opgaver. Han har 15+ års erfaring med projektstyring, arkitektur, design, udvikling, drift og leverandørstyring. Thor har solid erfaring i samarbejde med offshore leverandører. Thor behersker de fleste områder inden for udvikling af enterprise IT systemer.BAGGRUND OG ERFARINGThor er uddannet ingeniør og har løbende tilegnet sig ny viden gennem uddannelse og løsning af opgaver.KUNDERNE SIGEROverskuer komplekse problemstillinger, dedikeret, konstruktiv.

  tbp@proacteur.com

 • “Very good! Fun! Interactive and challenging”

  Anna-Karin Ahlflood, Ericsson

 • “Excellent! I have learned so much”

  Elin Dahlkvist – Systembolaget

 • “Exceptional”

  Johan Ölën – Volvo Group

 • “Very good – Everything was there!”

  Pierre Lavorini – Volvo Group

 • “The best course I have attended to!”

  Lars Herbe – Kvadrat

 • “Very inspiring and informative”

  Margit Weygaard-Hansen – Aller Media A/S

 • “Plug & Play”

  Gitte Nørgaard – Københavns Lufthavne A/S

 • “Combining learning, food and service at very high level. Best course ever!”

  Danni Rahbek – Bestseller A/S

 • “Extremely professional carried out”

  Anitha Rutström Sparrman – Ericsson

 • “Intense and very rewarding”

  Per Larsson – EON

 • “Very good course! I want to take it again”

  Marianne Steen – Enatus Consulting AB

 • “It was an excellent, excellent course!!”

  Jakob Larsen – Novo Nordisk A/S

Info

proacteur aps
Lottenborgvej 24B,
2800 Kgs. Lyngby

+45 7023 2240
info@proacteur.com

CVR/VAT: DK29198012

Find os

×

Ring op

Skriv til os

Prosci kursus

Menu