TILMELD PROSCI KURSUS

Kontakt os

Du er velkommen til at ringe til os på 70 23 22 40, eller udfylde formularen nedenunder.

Læs persondatapolitikken her

Ring til os på 70232240

Lederudvikling i forandringsledelse skaber tydelige resultater

Erhvervslivet er under konstant forandring, og derfor må du som leder i en moderne organisation tænke dynamisk og omstillingsparat. Men hvis din organisation ikke skal stagnere, er det dog endnu vigtigere, at du formår at skabe motivation til at gennemføre forandringer hos dine medarbejdere.
proacteur tilbyder fokuseret lederudvikling, der udstyrer dig med konkrete værktøjer, du aktivt kan bruge i implementeringen af nye processer i din organisation. Vi er specialiseret i konsulentydelser indenfor forandringsledelse og anvender en bred værktøjskasse af velafprøvede og internationalt anerkendte metoder. Det sikrer, at vi altid kan tilrettelægge en målrettet lederudvikling.

Lederudvikling – værktøjer til forandringsledelse

Som tovholder på et forandringsprojekt er det dit ansvar at føre dine medarbejdere fra den nuværende situation til den ønskede, fremtidige situation – og det kræver strategisk overblik, kommunikation og engagement i selve forandringsprocessen.
Det kan dog være nemmere sagt end gjort at jonglere med så mange discipliner på én gang. Samtidig skal du som leder kunne gøre forandringen nærværende og håndtere eventuelle frustrationer blandt dine medarbejdere.
Hos proacteur tilbyder vi lederudvikling, der giver dig håndgribelige metoder, som giver dig forudsætningerne for at indfri målene i din organisation. Sagt på en anden måde udstyrer vi dig med værktøjer, der hjælper dig sikkert igennem hele forandringsprocessen – fra initiativ og analyse, over kommunikation og formidling til handling og implementering.

proacteur – forandringsledelse og ledelsesudvikling

Vi har siden 2006 leveret konsulentydelser indenfor change management og forandringsledelse, og vi er i dag en etableret og erfaren spiller i konsulentbranchen. Vores konsulenter har ligeledes erfaring med lederudvikling i mange forskellige brancher og har alle en omfattende forståelse for, hvordan man succesfuldt implementerer forandringsprocesser i både private og offentlige organisationer. Det er med til at sikre, at vores kunder altid får et optimalt udbytte ud af deres forandringsprojekter, og at de formår at omstille sig i et evigt foranderligt forretningsklima.

Ønsker du at høre mere om vores metoder indenfor lederudvikling, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os og aftale en uforpligtende samtale.
Som konsulenter er vi grundige og nærværende, og i samarbejde med vores kunder skaber vi et solidt fundament for en succesfuld og langsigtet forandring gennem fokuseret lederudvikling og andre velafprøvede metoder indenfor forandringsledelse.

 • “Very good! Fun! Interactive and challenging”

  Anna-Karin Ahlflood, Ericsson

 • “Excellent! I have learned so much”

  Elin Dahlkvist – Systembolaget

 • “Exceptional”

  Johan Ölën – Volvo Group

 • “Very good – Everything was there!”

  Pierre Lavorini – Volvo Group

 • “The best course I have attended to!”

  Lars Herbe – Kvadrat

 • “Very inspiring and informative”

  Margit Weygaard-Hansen – Aller Media A/S

 • “Plug & Play”

  Gitte Nørgaard – Københavns Lufthavne A/S

 • “Combining learning, food and service at very high level. Best course ever!”

  Danni Rahbek – Bestseller A/S

 • “Extremely professional carried out”

  Anitha Rutström Sparrman – Ericsson

 • “Intense and very rewarding”

  Per Larsson – EON

 • “Very good course! I want to take it again”

  Marianne Steen – Enatus Consulting AB

 • “It was an excellent, excellent course!!”

  Jakob Larsen – Novo Nordisk A/S

Info

proacteur aps
Lottenborgvej 24B,
2800 Kgs. Lyngby

+45 7023 2240
info@proacteur.com

CVR/VAT: DK29198012

Find os

×

Ring op

Skriv til os

Prosci kursus

Menu