TILMELD PROSCI KURSUS

Kontakt os

Du er velkommen til at ringe til os på 70 23 22 40, eller udfylde formularen nedenunder.

Læs persondatapolitikken her

Ring til os på 70232240

Ledelseskursus er tegn på udvikling ikke på mangler

Er du leder, og ønsker du at mestre håndgribelige værktøjer, du kan bruge i forbindelse med implementering af nye processer og arbejdsgange i din organisation? Eller har du behov for sparring og lederudvikling, du kan bruge til at sikre din virksomheds markedsværdi i et evigt foranderligt marked?
proacteurs ledelseskursus klæder dig på til at håndtere din lederrolle i en dynamisk virkelighed. Siden 2006 har vi hjulpet såvel private virksomheder som offentlige institutioner med at nå deres mål, og proacteur er i dag en moderne konsulentvirksomhed bestående af et stærkt fagligt fællesskab med høj forståelse for kompleksiteten i forandringsledelse.

Ledelseskursus – internationalt anerkendt og efterprøvet forandringsledelse

Prosci er en internationalt anerkendt markedsleder indenfor forandringsledelse, og som Prosci Affiliate i Danmark, Sverige og Norge har vi i proacteur en bred værktøjskasse af efterafprøvede metoder, som vi gerne deler ud af på vores ledelseskursus. Vi er desuden strategisk samarbejdspartner med Zenger Folkman, der ligeledes tilbyder forskningsbaserede udviklingsprogrammer indenfor forandringsledelse og ledelsesudvikling.

Værktøjerne fra Prosci og Zenger Folkman bruger vi som grundlag for vores ledelseskursus, hvor vi desuden bringer vores egen praktiske erfaring fra den danske konsulentbranche i spil. Vores fællesskab af konsulenter har desuden baggrunde indenfor mange forskellige fagområder, og vi kan derfor tilbyde en bredtfavnende ledelsesudvikling på vores ledelseskursus – dog altid med fokus på de udfordringer, din organisation oplever i forbindelse med jeres forandringsprocesser.

Holistisk lederudvikling

Som leder er du ansvarlig for at lede en gruppe mennesker – dine medarbejdere – hen imod et mål. Men mennesker er ikke maskiner, og forskellige mennesker reagerer derfor også forskelligt på nye udfordringer. Det stiller store krav til dig og dine menneskelige evner, hvis du som leder er ansvarlig for at føre en forandringsproces sikkert i mål.
De metoder, vi anvender hos proacteur, tager derfor udgangspunkt i en holistisk tilgang til lederudvikling, som fokuserer på alle dele af organisationen og dens forandringsprojekter – og ikke mindst den kompleksitet, som forandringen indeholder.

Vil du høre mere om proacteurs ledelseskursus?

Er du leder, og ønsker du at deltage i vores ledelseskursus? Eller vil du blot mødes til en uforpligtende samtale og høre mere om, hvad vi kan tilbyde indenfor lederudvikling og forandringsledelse?
Så ring eller skriv til proacteur allerede i dag. Sammen lægger vi fundamentet for robust og langtidsholdbar forandringsledelse.

 • “Very good! Fun! Interactive and challenging”

  Anna-Karin Ahlflood, Ericsson

 • “Excellent! I have learned so much”

  Elin Dahlkvist – Systembolaget

 • “Exceptional”

  Johan Ölën – Volvo Group

 • “Very good – Everything was there!”

  Pierre Lavorini – Volvo Group

 • “The best course I have attended to!”

  Lars Herbe – Kvadrat

 • “Very inspiring and informative”

  Margit Weygaard-Hansen – Aller Media A/S

 • “Plug & Play”

  Gitte Nørgaard – Københavns Lufthavne A/S

 • “Combining learning, food and service at very high level. Best course ever!”

  Danni Rahbek – Bestseller A/S

 • “Extremely professional carried out”

  Anitha Rutström Sparrman – Ericsson

 • “Intense and very rewarding”

  Per Larsson – EON

 • “Very good course! I want to take it again”

  Marianne Steen – Enatus Consulting AB

 • “It was an excellent, excellent course!!”

  Jakob Larsen – Novo Nordisk A/S

Info

proacteur aps
Lottenborgvej 24B,
2800 Kgs. Lyngby

+45 7023 2240
info@proacteur.com

CVR/VAT: DK29198012

Find os

×

Ring op

Skriv til os

Prosci kursus

Menu