TILMELD PROSCI KURSUS

Kontakt os

Du er velkommen til at ringe til os på 70 23 22 40, eller udfylde formularen nedenunder.

Læs persondatapolitikken her

Ring til os på 70232240

White papers

MIND THE CULTURAL GAP - CULTURAL INSIGHT VIA PROCULTURE©

De fleste topledere erkender hvor betydningsfuld organisationens kultur er for virksomhedens succes. Det er ikke manglende forståelse, som afholder mange fra at adressere kultur. Det er derimod mangel på konkrete måder at få operationaliseret begrebet på. Dette white paper præsenterer et værktøj – proCulture© – der kan anvendes i forskellige sammenhæng: som input til due diligence og integration i opkøb og fusioner, som basis for at samle kulturen og forstærke koblingen mellem virksomhedens strategi eller værdier og kulturen, som løftestang til at høste fordelene ved at have en mangfoldig arbejdsstyrke eller som input til at sikre bedre forandringsstrategier for globale implementeringer. White paperet indeholder også vigtige elementer for at ændre en kultur samt en casebeskrivelse af hvordan kulturanalyse blev brugt i forbindelse med integration af et opkøb.

Download white paper

ASSESSMENT CENTER - BEST PRACTICE DESIGN

At udvælge de rette talenter er både vigtigt og svært. Dette white paper beskriver et assessment center forløb, og hvordan man igennem en række øvelser mest optimalt kan designe et forløb til at udvælge og udvikle talenter.

Download white paper

CHANGE MANAGEMENT MATURITY

Forandringsledelse er den proces, de værktøjer og de teknikker der skal til, for at styre den medarbejdermæssige side af forandringer, så projekter lykkes og nødvendige mål opnås. Jo mere effektivt og modent en organisations forandringer ledes, desto mere sandsynligt er det, at de forretningskritiske projekter vil lykkes. Der er en tydelig sammenhæng mellem en organisations forandringsledelsesmodenhed og evnen til at lykkes med forandringsprojekter.

Download white paper

CHANGE MANAGEMENT OFFICE

Succes med store strategiske projekter kræver et dedikeret fokus og forståelse for den menneskelige side ved forandring, også kaldet Change Management. Den mest effektive løftestang til at opbygge modenhed med Change Management i en organisation er ved at oprette en intern funktion med netop det formål – et Change Management Office (CMO). I dette white paper udarbejder vi de vigtigste overvejelser og beslutninger, der skal træffes ved oprettelsen af en sådan funktion.

Download white paper

CHANGE MANAGEMENT IN MERGERS & ACQUISITIONS

Dette white paper foreslår at brugen af en struktureret forandringsledelsesmetode vil være både værktøjet til at håndtere menneskene i integrationsprocessen og værktøjet der kan hjælpe med at forme strategien i de tidlige faser af en fusion eller et opkøb.

Ved at arbejde fokuseret med forandringsledelse i forbindelse med en fusion eller et opkøb, bliver integrationsprocessen hurtigere, idet faktorer så som de ansattes villighed til at indgå i forandringen og deres evne til at gøre det vil være målrettet styret igennem hele forløbet.

Download white paper

EVALUERING AF KOMPETENCEUDVIKLING

ROI er et værktøj, som måler den økonomiske værditilvækst ved medarbejderudvikling. Det er simpelt, let at forstå og nemt at kommunikere – og derfor ideelt til evaluering af medarbejderudvikling. Læs herom i dette white paper.

Download white paper

KONFLIKTHÅNDTERING OG FORANDRINGSLEDELSE

Forandringer skaber ofte modstand, og det kan føre til konflikter. Læs i dette white paper, hvordan forandringens fem-fasemodel og standpunktsbjerget kan bruges til at håndtere forandringer succesfuldt.

Download white paper

LINKING EMPLOYEE AND CUSTOMER ENGAGEMENT

Employee engagement correlates strongly with customer experience. The more engaged the service employees, the more likely it is that customers will be satisfied with the service provided.

Download white paper

MANGFOLDIG LEDELSE GIVER HØJERE INDTJENING

Mangfoldighed er ikke et mål i sig selv men et middel til noget større – nemlig at øge konkurrencekraften og bundlinjen. Det drejer sig både om mangfoldighed blandt medarbejdere og blandt ledelsen. Ledelsen er der, hvor
kulturen i høj grad skabes – og som dermed er med til at fremme gevinsterne ved mangfoldighed.

I denne rapport påvises, at mangfoldighed i ledelsen betaler sig; virksomheder med den mest mangfoldige ledelse tjener i gennemsnit 12,6 procentpoint mere end virksomheder med lavest mangfoldighed i ledelsen. Samtidig tjener de mest
mangfoldige virksomheder i gennemsnit 5,7 procentpoint mere end deres konkurrenter.

Download dansk version

ROI MÅLING AF HR AKTIVITETER

ROI er et effektivt måle- og evalueringsredskab af HR aktiviter og indsatser. Dette white paper beskriver, hvad ROI er, viser hvordan det kan bruges og beskriver en best practice ROI proces.

Download white paper

EKSTRAORDINÆR LEDELSE KAN SES PÅ BUNDLINJEN

Effektive ledere gør en kæmpe forskel i deres organisationer. Det kan aflæses direkte på medarbejderengagement, kundetilfredshed og profit. Dette white paper sætter fokus på, hvordan udvikling af styrker vha. krydstræning kan skabe ekstraordinære ledere.

Download white paper

SUCCESSION PLANNING

Dette white paper behandler ’Succession Planning’, som er et nyere HR redskab. Succession Planning sikrer udvalgte nøglepositioner i virksomheden, således at særligt sårbare og vigtige positioner kan erstattes i tilfælde af planlagt eller uventet fratræden.

Download white paper

STRATEGISK TALENT MANAGEMENT

Evnen til at tiltrække og fastholde talenter er i dag altafgørende for alle typer af organisationer. Dette white paper beskriver Best Practice elementerne i et effektivt og værdiskabende Talent Management program.

Download white paper

 • “Very good! Fun! Interactive and challenging”

  Anna-Karin Ahlflood, Ericsson

 • “Excellent! I have learned so much”

  Elin Dahlkvist – Systembolaget

 • “Exceptional”

  Johan Ölën – Volvo Group

 • “Very good – Everything was there!”

  Pierre Lavorini – Volvo Group

 • “The best course I have attended to!”

  Lars Herbe – Kvadrat

 • “Very inspiring and informative”

  Margit Weygaard-Hansen – Aller Media A/S

 • “Plug & Play”

  Gitte Nørgaard – Københavns Lufthavne A/S

 • “Combining learning, food and service at very high level. Best course ever!”

  Danni Rahbek – Bestseller A/S

 • “Extremely professional carried out”

  Anitha Rutström Sparrman – Ericsson

 • “Intense and very rewarding”

  Per Larsson – EON

 • “Very good course! I want to take it again”

  Marianne Steen – Enatus Consulting AB

 • “It was an excellent, excellent course!!”

  Jakob Larsen – Novo Nordisk A/S

Info

proacteur aps
Lottenborgvej 24B,
2800 Kgs. Lyngby

+45 7023 2240
info@proacteur.com

CVR/VAT: DK29198012

Find os

×

Ring op

Skriv til os

Prosci kursus

Menu