TILMELD PROSCI KURSUS

Kontakt os

Du er velkommen til at ringe til os på 70 23 22 40, eller udfylde formularen nedenunder.

Læs persondatapolitikken her
Ring til os på 70232240

Artikler & Videoer

Den 7. maj afholdt proacteur et webinar med titlen ” “How to Manage Resistance to Change.”

Webinaret tager udgangspunkt i Prosci’s bedste praksis viden om, at det er kritisk, at du håndterer modstand mod forandring, hvis du vil opnå succes med jeres forandringsprojekt. Modstand vil komme, det er simpelthen en naturlig reaktion på forandring, og uden en effektiv håndtering er sandsynligheden for, at projektets tekniske løsning bliver taget imod og brug optimalt, i umiddelbar risiko.

I dette webinar vil vi sætte lys på, hvordan man håndterer modstand, baggrunden for modstand samt tre muligheder for håndtering af modstand:
Forebyggelse af modstand
Proaktiv håndtering af modstand
Reaktiv håndtering af modstand

Du kan også downloade præsentationen her.

 

DEN 18. MARTS 2019 AFHOLDT PROACTEUR ET WEBINAR MED TITLEN: HOW TO LEVERAGE THE PCT MODEL.

Prosci PCT ™ (Project Change Triangle) Model er et simpelt men stærkt rammeværktøj for de tre elementer vi ved, der skal til for en succesfuld forandring: ledelse/sponsor, projektledelse og forandringsledelse. PCT Modellen har hjulpet utallige teams til at blive mere effektive ved at blive bedre i hvert hjørne af trekanten.

Dette webinar gennemgår, hvordan du vurderer projektets sundhed, identificerer årsager til (potentielle) problemer og planlægger handlinger for at realisere de ønskede resultater af forandringen. Du kan også downloade præsentationen her.

DEN 17. DECEMBER 2018 AFHOLDT PROACTEUR ET WEBINAR MED TITLEN: HOW TO INTEGRATE PROJECT MANAGEMENT AND CHANGE MANAGEMENT

Hvis forandringsinitiativer skal give resultater, er der brug for strukturerede tilgange til både den tekniske og den menneskelige side af forandringen. Den tekniske side sikrer, at løsninger er designet, udviklet og leveret effektivt. Den menneskelige side sikrer, at løsningen er blevet taget til sig, taget i brug og anvendt kyndigt. Disse to komplementære discipliner deler et fælles mål – at forbedre organisationens præstationer ved at gennemføre en forandring. Men at bringe disse to discipliner sammen kan nogle gange være udfordrende.

Dette webinar gennemgår, hvordan man integrerer forandringsledelse og projektledelse på tværs af fem dimensioner for at opnå gevinstrealisering og et samlet værditilbud for forandring. Du kan også downloade præsentationen her.

DEN 6. SEPTEMBER 2018 AFHOLDT PROACTEUR ET WEBINAR MED TITLEN: HOW TO ENGAGE YOUR SPONSORS.

Effektive sponsorer leder organisationen gennem forandring som rollemodeller og er forandringens ansigt og stemme. En aktiv og synlig sponsor er blevet identificeret som # 1 bidragsyder til succes gennem 20 års forskning indenfor forandringsledelsens bedste praksis. Når en sponsor ikke opfylder sin rolle, kan det kuldsejle et projekt.
Webinaret fokuserede på, hvordan du effektivt kan engagere dine sponsorer i hele projektets levetid, samt en diskussion om den effekt sponsorer har på et projekt, hvordan man formidler roller og forventninger med sponsorer, og hvordan man gør det muligt for topledere at lykkes som sponsorer. Du kan også downloade præsentationen her.

DEN 25. JUNI 2018 AFHOLDT PROACTEUR ET WEBINAR MED TITLEN:
DEFINING THE VALUE OF CHANGE MANAGEMENT.

Der er sjældent udfordringer med at kommunikere værdien af projektledelse, men Change Management står stadig over for udfordringen med at retfærdiggøre afkastet på budgettet, tiden, arbejdet og indsatsen, der kræves for at håndtere den menneskelige side af forandringen.
ROI for Change Management er den ekstra værdi, der skabes af et projekt på grund af medarbejderens adoption og brug. I dette webinar gennemgik vi, hvordan man udtrykker en kvantificeret værdi for forandringsledelsens bidrag til et projekt. Du kan også downloade præsentationen her.

Den 15. maj 2018 afholdt proacteur et webinar om, hvordan man opbygger et succesfuldt Change Management Office.

En af de mest succesfulde løftestænger til at højne forandringsmodenhed i en organisation er opbygningen af et Change Management Office (CMO) – en funktionel gruppe, som supporterer forandringsledelse i organisationen. På webinaret kortlægger vi de mest betydningsfulde overvejelser og beslutninger for en sådan funktion. Der er ikke en one-size-fits-all opskrift på, hvordan man laver et succesfuldt CMO. Men vi kan konkludere, at man skal overveje og træffe beslutninger på syv områder, når der skal etableres et Change Management Office. Hvad disse syv elementer er, kan du høre om på videoen af webinaret eller du kan downloade præsentationen her.
Download White Paper om opbygning af CMO her.

Måling af persondata

I en artikel i HR Chefen skriver Morten Kamp Andersen om HR’s vigtige rolle i forbindelse med persondata og hvordan HR effektivt kan måle på 1) fremdriften på implementeringen af de nye processer omkring persondata, 2) brud på processer omkring persondata samt 3) kvaliteten af persondata. Artiklen argumenterer for, at persondataforordningen kan give HR et vigtigt løft i forhold til arbejdet med HR data og dermed i forhold til effektivisering af HR processer.
Du kan downloade og læse artiklen her.

MÅLING AF STRATEGIIMPLEMENTERING

I en artikel i HR Chefen skriver Morten Kamp Andersen om to af de roller HR skal spille i forbindelse med organisationens strategiimplementeringer. Den første rolle er at udarbejde en strategi der understøtter organisationens primære strategimål, især de Must Win Battles, som organisationen har valgt. Den anden rolle HR skal spille er, at supportere de øvrige afdelinger og ledere generelt i at implementere deres strategi. HR skal altså spille en aktiv rolle i at hjælpe ledere med strategiske opgaver i forhold til medarbejdere, organisation og kultur. Artiklen giver bud på hvordan HR kan mestre, måle og evaluere på begge indsatsområder.
Du kan downloade og læse artiklen her.

Sådan måles HR’s forståelse for kundernes behov og oplevelse

I en artikel i HR Chefen skriver Morten Kamp Andersen, at det er svært at forestille sig, hvordan en effektiv HR strategi kan udarbejdes uden, at HR har et indgående kendskab til organisationens eksterne kunders forventninger og behov. Artiklen argumenterer, at det er vigtigt, at HR evaluerer sit eget kendskab til kunderne og viser, at der er mange måder, at disse indsatser kan måles på, og at den ene perfekte måling ikke findes. Det afhænger af formål og tilgængeligt data. Artiklen giver konkrete bud på, hvordan en måling kan se ud.
Du kan downloade og læse artiklen her.

Mangfoldig ledelse skaber værdi på bundlinjen

I en ny artikel i HR Chefen om måling og værdien af en mangfoldig ledelse skriver Morten Kamp Andersen, at god ledelse både er mange penge værd, og at det også handler om sammensætningen af ledelsen. proacteur har i samarbejde med ISS lavet en unik undersøgelse, som for første gang sætter tal på, hvor stor en værditilvækst sammensætningen af ledelsen kan give. Og konklusionen er klar: De virksomheder, som har den mest mangfoldige ledelse, tjener markant flere penge.
Du kan downloade og læse artiklen her .

Sådan måler du læring og kompetenceudvikling

Ny artikel om måling af læring og kompetenceudvikling. I den seneste udgave af HR Chefen slår Morten Kamp Andersen fast, at kompetenceudvikling er en investering, og at det derfor er vigtigt at måle effekten og afkastet heraf. Artiklen beskriver teori bag måling af kompenceudvikling samt gode råd til at komme godt i gang.
Du kan downloade og læse artiklen her .

Syv vigtige bøger som fremmer din kommunikation med HR data

Spids blyanten og kom i gang. Arbejdet med data, statistik og analyse i HR er nødvendigt, hvis HR skal tages alvorligt, og hvis kommunikationen omkring HR skal forbedres. Læs dig klogere på datadrevet HR her.
Du kan downloade og læse artiklen her.

Styrkebaseret lederudvikling

proacteur afholdt i april 2015 i samarbejde med Copenhagen Business School et masterclass i styrkebaseret lederudvikling. Den amerikanske ledelsesguru og CEO af Zenger Folkman Jack Zenger var i København til begivenheden, som hovedtaler. Se sammendrag fra arrangementet her.

Masterclass i styrkebaseret lederudvikling

Når man laver lederudvikling af allerede gode ledere, for at løfte dem til at være ekstraordinære, skal der tænkes nyt og utraditionelt i forhold til almindelig lederudvikling. Den styrkebaserede tilgang har hentet sin inspiration fra træning af elitesportsudøvere og er tilpasset det moderne erhvervsliv. Her forklarer Morten Kamp Andersen de grundlæggende pointer bag styrkebaseret lederudvikling.

HR data

De ydre krav til HR har ændret sig markant gennem de seneste 10 år. En af de største ændringer er kravet om måling og dokumentationen af effekten af HR – et krav, der generelt er positivt for HR, men som for mange er en stor udfordring, og som volder mange problemer. I denne video forklarer Morten Kamp Andersen, hvorfor HR-måling er en interessant udfordring.

Tal der taler

De ydre krav til HR har ændret sig markant gennem de seneste 10 år. En af de største ændringer er kravet om måling og dokumentationen af effekten af HR – et krav, der generelt er positivt for HR, men som for mange er en stor udfordring, og som volder mange problemer. I denne artikel, som blev publiceret i HR-Chefen i 2014 beskriver vi, hvordan man i praksis kan måle kompetencer.
Du kan download og læse artiklen

Hvad er Forandringsledelse

Illustreret med en case viser Peter Harbo Clausen i videoen, hvordan man griber forandringsledelse an, så alle deltagere kommer glade i mål. Undervejs handler det om at sikre, at deltagerne er parate, at ambitionsniveauet er afstemt med organisationen, at der bliver skabt grobund for forandringerne, at man vælger den rigtige tilgang, at organisationen er klædt på til forandringen og endelig er det vigtigt, hvordan forandringen integreres i organisationen. Videoerne er skabt i samarbejde med Lederindsigt.dk

Hvad er Forandringsledelse?

Hvad får man ud af Forandringsledelse?

Sådan kommer du i gang med Forandringsledelse

 • “Very good! Fun! Interactive and challenging”

  Anna-Karin Ahlflood, Ericsson

 • “Excellent! I have learned so much”

  Elin Dahlkvist – Systembolaget

 • “Exceptional”

  Johan Ölën – Volvo Group

 • “Very good – Everything was there!”

  Pierre Lavorini – Volvo Group

 • “The best course I have attended to!”

  Lars Herbe – Kvadrat

 • “Very inspiring and informative”

  Margit Weygaard-Hansen – Aller Media A/S

 • “Plug & Play”

  Gitte Nørgaard – Københavns Lufthavne A/S

 • “Combining learning, food and service at very high level. Best course ever!”

  Danni Rahbek – Bestseller A/S

 • “Extremely professional carried out”

  Anitha Rutström Sparrman – Ericsson

 • “Intense and very rewarding”

  Per Larsson – EON

 • “Very good course! I want to take it again”

  Marianne Steen – Enatus Consulting AB

 • “It was an excellent, excellent course!!”

  Jakob Larsen – Novo Nordisk A/S

Info

proacteur aps
Lottenborgvej 24B,
2800 Kgs. Lyngby

+45 7023 2240
info@proacteur.com

CVR/VAT: DK29198012

Find os

×

Ring op

Skriv til os

Prosci kursus

Menu