TILMELD PROSCI KURSUS

Kontakt os

Du er velkommen til at ringe til os på 70 23 22 40, eller udfylde formularen nedenunder.

Læs persondatapolitikken her

Ring til os på 70232240

Artikler & Videoer

DEN 29 AUGUST AFHOLDT PROACTEUR ET WEBINAR MED TITLEN: “MIND THE CULTURAL GAP.”

Dette webinar adresserer hvordan indsigt i kultur kan gavne virksomhedens succes. Eftersom kultur påvirker alle aspekter af forretningen, snævrer vi fokus ind til fire områder, hvor kulturel indsigt skaber værdi: som input til due diligence og integration i opkøb og fusioner, som basis for at samle kulturen og forstærke koblingen mellem virksomhedens strategi eller værdier og kulturen, som løftestang til at høste fordelene ved at have en mangfoldig arbejdsstyrke eller som input til at sikre bedre forandringsstrategier for globale implementeringer. ​

Webinaret adresserer også kritiske områder, som bør inkluderes når man ønsker at arbejde med kulturændring.

DEN 24. JUNI AFHOLDT PROACTEUR ET WEBINAR MED TITLEN: “EMERGING TRENDS IN CHANGE MANAGEMENT.”

I dette webinar undersøger vi, hvilke tendenser forandringsledere verden over forventer i de kommende år. Du vil reflektere over dine egne erfaringer, og hvad du selv oplever for at se, hvordan disse tendenser kan påvirke og understøtte dit forandringsledelsesarbejde.

Vi vil se på de nyeste tendenser og indsigter fra den seneste bedste praksis i Change Management fra Prosci.

Den 7. maj afholdt proacteur et webinar med titlen: “How to Manage Resistance to Change.”

Webinaret tager udgangspunkt i Prosci’s bedste praksis viden om, at det er kritisk, at du håndterer modstand mod forandring, hvis du vil opnå succes med jeres forandringsprojekt. Modstand vil komme, det er simpelthen en naturlig reaktion på forandring. Uden en effektiv håndtering af modstand, er sandsynligheden for, at projektets tekniske løsning bliver taget imod og brug optimalt, i umiddelbar risiko.

I dette webinar vil vi sætte lys på, hvordan man håndterer modstand, baggrunden for modstand samt tre muligheder for håndtering af modstand:

 • Forebyggelse af modstand
 • Proaktiv håndtering af modstand
 • Reaktiv håndtering af modstand

Du kan også downloade præsentationen her.

DEN 18. MARTS 2019 AFHOLDT PROACTEUR ET WEBINAR MED TITLEN: “HOW TO LEVERAGE THE PCT™ MODEL.”

Prosci PCT™ (Project Change Triangle) Model er et simpelt, men stærkt rammeværktøj for de tre elementer vi ved, der skal til for at opnå en succesfuld forandring: ledelse/sponsor, projektledelse og forandringsledelse. PCT™ Modellen har hjulpet utallige teams til at blive mere effektive, ved at blive bedre i hvert hjørne af trekanten.

Dette webinar gennemgår, hvordan du vurderer projektets sundhed, identificerer årsager til (potentielle) problemer og planlægger handlinger for at realisere de ønskede resultater af forandringen. Du kan også downloade præsentationen her.

DEN 17. DECEMBER 2018 AFHOLDT PROACTEUR ET WEBINAR MED TITLEN: “HOW TO INTEGRATE PROJECT MANAGEMENT AND CHANGE MANAGEMENT.”

Hvis forandringsinitiativer skal give resultater, er der brug for strukturerede tilgange til både den tekniske og den menneskelige side af forandringen. Den tekniske side sikrer, at løsninger er designet, udviklet og leveret effektivt. Den menneskelige side sikrer, at løsningen er blevet taget til sig, taget i brug og anvendt kyndigt. Disse to komplementære discipliner deler et fælles mål – at forbedre organisationens præstationer, ved at gennemføre en forandring. Men at bringe disse to discipliner sammen kan nogle gange være udfordrende.

Dette webinar gennemgår, hvordan man integrerer forandringsledelse og projektledelse på tværs af fem dimensioner for at opnå gevinstrealisering og et samlet værditilbud for forandring. Du kan også downloade præsentationen her.

DEN 6. SEPTEMBER 2018 AFHOLDT PROACTEUR ET WEBINAR MED TITLEN: “HOW TO ENGAGE YOUR SPONSORS.”

Effektive sponsorer leder organisationen gennem forandring som rollemodeller og er forandringens ansigt og stemme udadtil. En aktiv og synlig sponsor er blevet identificeret som # 1 bidragsyder til succes gennem 20 års forskning indenfor forandringsledelsens bedste praksis. Når en sponsor ikke opfylder sin rolle, kan det kuldsejle et projekt.
Webinaret fokuserede på, hvordan du effektivt kan engagere dine sponsorer i hele projektets levetid, samt en diskussion om den effekt sponsorer har på et projekt, hvordan man formidler roller og forventninger med sponsorer, og hvordan man gør det muligt for topledere at lykkes som sponsorer. Du kan også downloade præsentationen her.

DEN 25. JUNI 2018 AFHOLDT PROACTEUR ET WEBINAR MED TITLEN:
“DEFINING THE VALUE OF CHANGE MANAGEMENT.”

Der er sjældent udfordringer med at kommunikere værdien af projektledelse, men Change Management står stadig over for udfordringen med at retfærdiggøre afkastet på budgettet, tiden, arbejdet og indsatsen, der kræves for at håndtere den menneskelige side af forandringen.
ROI for Change Management er den ekstra værdi, der skabes af et projekt på grund af medarbejderens adoption og brug. I dette webinar gennemgik vi, hvordan man udtrykker en kvantificeret værdi for forandringsledelsens bidrag til et projekt. Du kan også downloade præsentationen her.

Den 15. maj 2018 afholdt proacteur et webinar om, hvordan man opbygger et succesfuldt Change Management Office.

En af de mest succesfulde løftestænger til at højne forandringsmodenhed i en organisation er opbygningen af et Change Management Office (CMO) – en funktionel gruppe, som supporterer forandringsledelse i organisationen. På webinaret kortlægger vi de mest betydningsfulde overvejelser og beslutninger for en sådan funktion. Der er ikke en one-size-fits-all opskrift på, hvordan man laver et succesfuldt CMO. Men vi kan konkludere, at man skal overveje og træffe beslutninger på syv områder, når der skal etableres et Change Management Office. Hvad disse syv elementer er, kan du høre om på videoen af webinaret eller du kan downloade præsentationen her.
Download White Paper om opbygning af CMO her.

 • “Very good! Fun! Interactive and challenging”

  Anna-Karin Ahlflood, Ericsson

 • “Excellent! I have learned so much”

  Elin Dahlkvist – Systembolaget

 • “Exceptional”

  Johan Ölën – Volvo Group

 • “Very good – Everything was there!”

  Pierre Lavorini – Volvo Group

 • “The best course I have attended to!”

  Lars Herbe – Kvadrat

 • “Very inspiring and informative”

  Margit Weygaard-Hansen – Aller Media A/S

 • “Plug & Play”

  Gitte Nørgaard – Københavns Lufthavne A/S

 • “Combining learning, food and service at very high level. Best course ever!”

  Danni Rahbek – Bestseller A/S

 • “Extremely professional carried out”

  Anitha Rutström Sparrman – Ericsson

 • “Intense and very rewarding”

  Per Larsson – EON

 • “Very good course! I want to take it again”

  Marianne Steen – Enatus Consulting AB

 • “It was an excellent, excellent course!!”

  Jakob Larsen – Novo Nordisk A/S

Info

proacteur aps
Lottenborgvej 24B,
2800 Kgs. Lyngby

+45 7023 2240
info@proacteur.com

CVR/VAT: DK29198012

Find os

×

Ring op

Skriv til os

Prosci kursus

Menu