TILMELD PROSCI KURSUS

Kontakt os

Du er velkommen til at ringe til os på 70 23 22 40, eller udfylde formularen nedenunder.

Læs persondatapolitikken her

Ring til os på 70232240

Change Management

Hvad er change management?

Forandring er svært – hvad er change management?

Change management er kort fortalt en disciplin indenfor ledelse, der søger at omstille medarbejdere, ledere og samarbejdspartnere i organisationer til nye arbejdsgange og processer.

Implementering af ny teknologi eller nye arbejdsprocesser kan være en kompleks opgave. Som mennesker har vi tendens til at føle os mest trygge ved det, vi kender, og derfor vil forsøg på at ændre status quo ofte møde modstand blandt medarbejderne i en organisation. Det er her change management og forandringsledelse kommer ind i billedet.

Men hvad er change management så for en størrelse?
Change management er mere kompliceret end som så – netop fordi det handler om at føre en gruppe af mennesker fra én situation til en anden, og fordi tingene har det med at blive besværlige og komplekse, når der er mennesker involveret.

proacteur er en konsulentvirksomhed med bred erfaring indenfor change management. Vi er et fællesskab af engagerede og fleksible konsulenter, der arbejder målrettet for at hjælpe vores kunder med at nå deres mål i forbindelse med forandringsprojekter.
Men hvad er change management og forandringsledelse? Og hvordan kan velafprøvede og internationalt anerkendte metoder indenfor forandringsledelse hjælpe din organisation til succesfulde forandringsprocesser?

Hvad er formålet med change management?

Hvad er change managements rolle så i forbindelse med forandringsprojekter? Formålet med change management er først og fremmest at skabe forståelse for, hvor vigtige de ønskede forandringer er – at kommunikere den brændende platform til medarbejdere og interessenter.
Derfor sætter vi os altid grundigt ind i den konkrete situation, når vi arbejder med change management hos proacteur. Vi analyserer udfordringerne, og hvem den påvirker for at opnå en nuanceret forståelse for, hvordan implementering af forandringen kan blive succesfuld.
Med afsæt i viden om det enkelte forandringsprojekt udvikler vi derefter medarbejderne – til dels til at forstå deres rolle i en ny virkelighed, men måske endnu vigtigere til at kunne udfylde den nye rolle. Herefter håndterer vi forandringen i fællesskab med din organisation og sikrer dermed en succesfuld implementering.
Vi anvender internationalt anerkendte værktøjer indenfor forandringsledelse og change management og skaber derigennem en helhedsorienteret og fokuseret proces, der sikrer stabile og langtidsholdbare forandringer. Dermed skaber vi de bedste forudsætninger for at hjælpe lige netop din organisation med at opnå succesfulde forandringsprocesser.

Skal vi samarbejde?

Hvad er change management, og hvordan kan proacteur hjælpe din organisation med at nå jeres mål? Kontakt os allerede i dag, og lad os hjælpe jer godt igennem jeres forandringsprojekter.

 • “Very good! Fun! Interactive and challenging”

  Anna-Karin Ahlflood, Ericsson

 • “Excellent! I have learned so much”

  Elin Dahlkvist – Systembolaget

 • “Exceptional”

  Johan Ölën – Volvo Group

 • “Very good – Everything was there!”

  Pierre Lavorini – Volvo Group

 • “The best course I have attended to!”

  Lars Herbe – Kvadrat

 • “Very inspiring and informative”

  Margit Weygaard-Hansen – Aller Media A/S

 • “Plug & Play”

  Gitte Nørgaard – Københavns Lufthavne A/S

 • “Combining learning, food and service at very high level. Best course ever!”

  Danni Rahbek – Bestseller A/S

 • “Extremely professional carried out”

  Anitha Rutström Sparrman – Ericsson

 • “Intense and very rewarding”

  Per Larsson – EON

 • “Very good course! I want to take it again”

  Marianne Steen – Enatus Consulting AB

 • “It was an excellent, excellent course!!”

  Jakob Larsen – Novo Nordisk A/S

Info

proacteur aps
Lottenborgvej 24B,
2800 Kgs. Lyngby

+45 7023 2240
info@proacteur.com

CVR/VAT: DK29198012

Find os

×

Ring op

Skriv til os

Prosci kursus

Menu