TILMELD PROSCI KURSUS

Kontakt os

Du er velkommen til at ringe til os på 70 23 22 40, eller udfylde formularen nedenunder.

Læs persondatapolitikken her

Ring til os på 70232240

Change Management Kursus

Skal jeg tage et Change Management kursus?

Forandring fryder. Desværre er ledere ikke altid lige gode til at kommunikere den brændende platform og visionen for virksomhedens forandringsproces, og derfor har mange organisationer ikke held med at implementere change management.
proacteurs change management kursus klæder dig på til at håndtere og forstå de grundlæggende processer indenfor change management, så din virksomhed kan kommunikere visioner for forandringer til medarbejdere, samarbejdspartnere og andre interessenter.

Change management kursus – hvad er forandringsledelse?

Change management – eller forandringsledelse – er en procesorienteret disciplin indenfor ledelse, der har til hensigt at tilvænne virksomheden til forandring. Det lyder måske simpelt nok, men desværre er modvilje mod at omstille sig til nye arbejdsprocesser og teknologiske forandringer ofte en tung hæmsko, og det er ligeledes langt fra altid, at forandringsledelse lykkes efter hensigten.
Derfor kan der være behov for at udstyre ledere og medarbejdere med konkrete værktøjer, der sikrer en udviklende og målrettet forandringsproces.
Og det er lige netop det, der er formålet med proacteurs change management kursus. Her klæder vi medarbejderne på til at kunne udfylde deres nye roller – og sikrer ikke mindst, at alle i organisationen har forståelse for udfordringen og kompleksiteten i forandring. proacteurs change management kursus er kort sagt med til at gøre jeres forandringsprocesser succesfulde.

Change management kursus – indfri dine mål

proacteur er en dansk konsulentvirksomhed, der tilbyder change management kurser og andre ydelser indenfor forandringsledelse. proacteur består af et stærkt team af erfarne konsulenter med bred teoretisk og praktisk erfaring indenfor forandringsledelse, der i fællesskab hjælper virksomheder med at indfri deres mål i forbindelse med change management-implementering.
Vores change management kursus tager afsæt i internationalt anerkendte metoder, der sikrer, at I når jeres mål. Vores konsulenter har mange forskellige faglige baggrunde, og vi kan således altid tilbyde et skræddersyet og holistisk change management kursus, der tager udgangspunkt i lige netop jeres organisationen og den virkelighed I befinder jer i – og ikke mindst den virkelighed, I ønsker at skabe fremadrettet.

Kontakt os og hør mere om vores change management kursus

Ønsker din organisation håndgribelige værktøjer, der kan hjælpe jer til et solidt grundlag for succesfulde forandringsprocesser?
Så kontakt proacteur, og hør nærmere om vores change management kursus. Sammen tilrettelægger vi en fokuseret og målrettet indsats.

 • “Very good! Fun! Interactive and challenging”

  Anna-Karin Ahlflood, Ericsson

 • “Excellent! I have learned so much”

  Elin Dahlkvist – Systembolaget

 • “Exceptional”

  Johan Ölën – Volvo Group

 • “Very good – Everything was there!”

  Pierre Lavorini – Volvo Group

 • “The best course I have attended to!”

  Lars Herbe – Kvadrat

 • “Very inspiring and informative”

  Margit Weygaard-Hansen – Aller Media A/S

 • “Plug & Play”

  Gitte Nørgaard – Københavns Lufthavne A/S

 • “Combining learning, food and service at very high level. Best course ever!”

  Danni Rahbek – Bestseller A/S

 • “Extremely professional carried out”

  Anitha Rutström Sparrman – Ericsson

 • “Intense and very rewarding”

  Per Larsson – EON

 • “Very good course! I want to take it again”

  Marianne Steen – Enatus Consulting AB

 • “It was an excellent, excellent course!!”

  Jakob Larsen – Novo Nordisk A/S

Info

proacteur aps
Lottenborgvej 24B,
2800 Kgs. Lyngby

+45 7023 2240
info@proacteur.com

CVR/VAT: DK29198012

Find os

×

Ring op

Skriv til os

Prosci kursus

Menu