TILMELD PROSCI KURSUS

Kontakt os

Du er velkommen til at ringe til os på 70 23 22 40, eller udfylde formularen nedenunder.

Læs persondatapolitikken her

Ring til os på 70232240

Artikler

MÅLING AF PERSONDATA

I en artikel i HR Chefen, skriver Morten Kamp Andersen om HR’s vigtige rolle i forbindelse med persondata og hvordan HR effektivt kan måle på 1) fremdriften på implementeringen af de nye processer omkring persondata, 2) brud på processer omkring persondata samt 3) kvaliteten af persondata. Artiklen argumenterer for, at persondataforordningen kan give HR et vigtigt løft i forhold til arbejdet med HR data og dermed i forhold til effektivisering af HR processer.
Du kan downloade og læse artiklen her.

MÅLING AF STRATEGIIMPLEMENTERING

I en artikel i HR Chefen, skriver Morten Kamp Andersen om to af de roller HR skal spille i forbindelse med organisationens strategiimplementeringer. Den første rolle er at udarbejde en strategi der understøtter organisationens primære strategimål, især de Must Win Battles, som organisationen har valgt. Den anden rolle HR skal spille er, at supportere de øvrige afdelinger og ledere generelt i at implementere deres strategi. HR skal altså spille en aktiv rolle i at hjælpe ledere med strategiske opgaver i forhold til medarbejdere, organisation og kultur. Artiklen giver bud på hvordan HR kan mestre, måle og evaluere på begge indsatsområder.
Du kan downloade og læse artiklen her.

SÅDAN MÅLES HR’S FORSTÅELSE FOR KUNDERNES BEHOV OG OPLEVELSE

I en artikel i HR Chefen skriver Morten Kamp Andersen, at det er svært at forestille sig, hvordan en effektiv HR strategi kan udarbejdes uden, at HR har et indgående kendskab til organisationens eksterne kunders forventninger og behov. Artiklen argumenterer, at det er vigtigt, at HR evaluerer sit eget kendskab til kunderne og viser, at der er mange måder, at disse indsatser kan måles på, og at den ene perfekte måling ikke findes. Det afhænger af formål og tilgængeligt data. Artiklen giver konkrete bud på, hvordan en måling kan se ud.
Du kan downloade og læse artiklen her.

MANGFOLDIG LEDELSE SKABER VÆRDI PÅ BUNDLINJEN

I en ny artikel i HR Chefen om måling og værdien af en mangfoldig ledelse skriver Morten Kamp Andersen, at god ledelse både er mange penge værd, og at det også handler om sammensætningen af ledelsen. proacteur har i samarbejde med ISS lavet en unik undersøgelse, som for første gang sætter tal på, hvor stor en værditilvækst sammensætningen af ledelsen kan give. Og konklusionen er klar: De virksomheder, som har den mest mangfoldige ledelse, tjener markant flere penge.
Du kan downloade og læse artiklen her.

SÅDAN MÅLER DU LÆRING OG KOMPETENCEUDVIKLING

Ny artikel om måling af læring og kompetenceudvikling. I den seneste udgave af HR Chefen slår Morten Kamp Andersen fast, at kompetenceudvikling er en investering, og at det derfor er vigtigt at måle effekten og afkastet heraf. Artiklen beskriver teori bag måling af kompenceudvikling samt gode råd til at komme godt i gang.
Du kan downloade og læse artiklen her .

SYV VIGTIGE BØGER SOM FREMMER DIN KOMMUNIKATION MED HR DATA

Spids blyanten og kom i gang. Arbejdet med data, statistik og analyse i HR er nødvendigt, hvis HR skal tages alvorligt, og hvis kommunikationen omkring HR skal forbedres. Læs dig klogere på datadrevet HR her.
Du kan downloade og læse artiklen her.

TAL DER TALER

De ydre krav til HR har ændret sig markant gennem de seneste 10 år. En af de største ændringer er kravet om måling og dokumentationen af effekten af HR – et krav, der generelt er positivt for HR, men som for mange er en stor udfordring, og som volder mange problemer. I denne artikel, som blev publiceret i HR-Chefen i 2014, beskriver vi, hvordan man i praksis kan måle kompetencer.
Du kan downloade og læse artiklen her.

 • “Very good! Fun! Interactive and challenging”

  Anna-Karin Ahlflood, Ericsson

 • “Excellent! I have learned so much”

  Elin Dahlkvist – Systembolaget

 • “Exceptional”

  Johan Ölën – Volvo Group

 • “Very good – Everything was there!”

  Pierre Lavorini – Volvo Group

 • “The best course I have attended to!”

  Lars Herbe – Kvadrat

 • “Very inspiring and informative”

  Margit Weygaard-Hansen – Aller Media A/S

 • “Plug & Play”

  Gitte Nørgaard – Københavns Lufthavne A/S

 • “Combining learning, food and service at very high level. Best course ever!”

  Danni Rahbek – Bestseller A/S

 • “Extremely professional carried out”

  Anitha Rutström Sparrman – Ericsson

 • “Intense and very rewarding”

  Per Larsson – EON

 • “Very good course! I want to take it again”

  Marianne Steen – Enatus Consulting AB

 • “It was an excellent, excellent course!!”

  Jakob Larsen – Novo Nordisk A/S

Info

proacteur aps
Lottenborgvej 24B,
2800 Kgs. Lyngby

+45 7023 2240
info@proacteur.com

CVR/VAT: DK29198012

Find os

×

Ring op

Skriv til os

Prosci kursus

Menu